Здравка Захова е третата българка, спечелила участие на финала на престижния конкурс „PACHA MODEL AWARDS", провеждан в Ибиза, Испания. 

Капитанът на испанския футболен отбор „Барселона" Карлос Пуйол, който е част от журито на малките финали, остана очарован от родната красавица и цяла вечер не свали очи от нея. Представянето на Здравка направи толкова силно впечатление на журито, че организаторите на световния конкурс отправиха предложение към агенция „Визаж" моделката да стане лице на "PACHA MODEL AWARDS".

"Българската Шакира" спечели първо място през втората седмица от провеждането на конкурса и ще участва на големия финал през септември. Всяка седмица се излъчват по 3 финалистки, които имат шанса да участват на финала на елитния конкурс. За момента са се класирали още 2 българки - топмоделите на МА „Визаж" Биляна Йотовска и Мая Мирчева, а през следващата седмица за участие летят Виктория Джумпарова и Надин. Част от журито на финала на елитния конкурс ще бъдат модните икони Долче и Габана.