Популярни личности, актьори и изпълнители станаха свидетели на първото "Караоке парти" на провокативната певица Лейди Би в столичния клуб L.A. Сексапилната брюнетка "излови" над двайсет мъже, които пяха популярни български и чужди песни.

Без притеснение, много фалшиво, но от душа, кандидат-певците бяха аплодирани от публиката в столичния клуб. Сред гостите, които се включиха в караоке партито, бяха забелязани човекът-глас Краси Аврамов, актьорът преподавател от НАТФИЗ Веселин Ранков и други.

"Руските песни са на мода за караоке парти, но в колекцията си имам над 1000 български и чужди песни, от които избират желаещите да пеят", сподели резидент ди джей Веселин Тасев. Всеки вторник между звездите на популярните български и световни личности, които висят от тавана в клуб L.A., всеки може да изпробва своя певчески талант.

На сцената ще бъде подкрепян освен от Лейди би и от пламенната Пламена от "Мюзик айдъл". В момента в клуб L.A. трескаво се подготвя промоцията на Краси Аврамов на 3 ноември, както и шоуто с участието на българските диско звезди от 80-те, което ще се проведе на емблематичната дата 10 ноември.

Снимки: Светлин Гуцев