Ники Китаеца и бременната му съпруга - певицата Виолета, съобщиха на целокупния български народ, че очакват момченце. Името вече е ясно, но от суеверие младото семейство не желае да го казва още.

Виолета ще ражда на 7 февруари в Плевен при доктора, който е изродил самата нея и брат й. Бившият съпруг на Азис каза, че е готов да се нагърби с бащинското бреме и сподели, че иска синът му да стане футболист. Такава била неосъществената мечта на Китаеца.

Ники и Виолета се ожениха миналата година. Не направиха голяма сватба, но шумното парти тепърва предстои. Кога ще се случи, зависи от ангажиментите на люлинския китаец, който се захвана с нелеката задача да продуцира млади таланти.

Компанията му Real Enterprises беше създадена преди година, но едва сега успя да изкара на пазара 3 песни на 3 нови изпълнителки - Милла, Иванина и Елина. „Радвам се, че песните се харесват. Ще покажем още много качествени изпълнители и песни и се надявам те да бъдат оценени подобаващо", каза новоизлюпеният продуцент. На 18 февруари в клуб Версай компания Real Enterprises ще представи новите си изпълнители.

Чрез новите си открития окриленият от мечти Китаец смята нагледно да докаже, че попфолкът може да е стойностна музика, а попфолк певиците - нормални момичета с хубав глас.