Вчера само загатнахме някои от имената на блондинките в новата телевизионна игра, която тръгва от 7 ноември по PRO.BG. Вижте сега повече лица от участничките в "Надхитри блондинките". 

Виктория Велинова, счетоводител

Виктория е на 21 години от София. В момента учи счетоводство и контрол в УНСС и работи като счетоводител. Паралелно с това работи и като модел, снимала се е за редица списания и реклами. Обожава да пътува по света. За нея ЮАР е най-хубавото място на Земята и го определя като рай. Посетила е още Банкок, Тунис и много други екзотични места.

Радослава Янева, студентка

Радослава е на 19 години, от София. Студентка е 1 курс в УАСГ със специалност „транспортно строителство". В свободното си време, когато не посещава лекции, обича да проектира и да си пише с приятели във facebook, както и да се отдава на голямата си страст - рисуването.

Силвия Ненова, интериорен дизайн

Силвия е на 41 години от Габрово. Има собствен бизнес - представител е на вечните цветя, които през последните години станаха невероятен хит на световния пазар. От скоро е и в международния отдел на Българската федерация по тенис, където е поела ПР-а. В професионалния си живот е екстремист и обича рисковете. Силвия печели второ място на конкурса Мис свят университет в Сеул през 1989 г.

Олга Ускова, юрист

Олга е Председател на международната асоциация на блондинките, която има офиси в различни части на света. Блондинката е родена в Сибир, но кава, че се чувства българка, защото е изяла 3 тона чубрица и е родила син от българин, била е заместник-областен прокурор, практикувала е и като следовател и адвокат. Пеперудите са й слабост, защото харесва свързаните с тях приказки за феи. Обича да свири на пиано. Навсякъде ходи с кученцето си Зита фон Гърнщерн.

Мариам Саид, координатор събития

Мариам е родена в Нигерия и е на 24 години. Завършила е колеж за охрана и сигурност. До скоро е работила в агенция, в която заедно със свои приятелки са организирали различни събития от рода на ревюта, сватби, промоции на албуми и всичко, което им се стори интересно. Тренирала е волейбол, баскетбол, лека атлетика. Себе си определя като наивна, спонтанна, но и рационална. Смята, че е по-умна от един мъж, защото знае какво иска и как да го постигне.

Елизабета Миланова, стюардеса

Елизабета е на 26 години от Перник. Завършила е „Публична администрация" в УНСС, а в момента пак там завършва магистратура „Туризъм". Работи като стюардеса и това й позволява да види много страни. Отказвала е многократно да бъде манекен и модел. Занимавала се е с балет, народни танци, пиано, фитнес.

Лидия Младенова, журналист

Лидия е на 38 години от София. Учила е 2 години операторско майсторство, но се отказва и през 1998 г. завършва журналистика. Все още се ядосва, че не е станала актриса. Участвала е в редица реклами, била е модел, но за собствено удоволствие. В момента работи като водещ в телевизия. Има дъщеря на 11 години, която иска да е блондинка. За себе си казва, че е фантазьор, несериозна, много говори, но мисли само хубавото. Обича да наблюдава и анализира хората, но никога не уцелва.

Елена Кирилова, еколог

Елена е на 26 години, от София. В момента учи докторантура по екология в Париж. През цялото време е живяла там със сестра си, но се е върнала тук, защото смята, че има бъдеще и в момента работи в медиа. Занимавала се е с народни танци, кара мотор, ски и е скачала с бънджи. За себе си казва, че е търпелива, намира изход от всяка ситуация, не пада духом и е положително настроена.

Миа Сантова, журналист

Миа Сантова стана известна от малкия екран като водещ и редактор на новини, но има опит и в печатни издания. Основното си образование e завършила в Хелзинки, Финландия, а средното в Класическата гимназия в София. Завършва журналистика в СУ. Миа Сантова е специалист в областта на международната политика. Автор на редица документални филми и интервюта. Специализирала в Ройтерс, Лондон, САЩ и ББС. В последната година и половина се е отдала на собствен бизнес и на пътешествията в екзотични и далечни дестинации.

Мариана Маринова, Мисис България

Мариана е на 28 години от София. Завършила е „Управление на масмедиите" в УНСС и „Журналистика". Работила е в различни медии като водещ. През октомври 2007 спечели титлата „Мисис България Глоуб", а през юни 2008 стана "Вице Мисис Вселена" на световния конкурс, който се проведе у нас. Mечтае си на 33 години да е милионерка, но не знае още какъв е пътят. Засега се занимава с организирането на конкурси, последният от които е Мис Силикон.