Червеният цвят разпалва страстите у Юлияна Дончева, стана ясно в навечерието на празниците. Страхотната дама, която в сряда беше обявена за фешън икона, е приготвила уникална рокля в палитрата на чувствеността за финалното парти на 2009-а.

Стъки, новият мъж в живота й, се прехласва по изтънчено-екстравагантната й визия. "По Коледа ще бъда в класическото черно. Но понеже всички прекаляваме с него, моят съвет към дамите е: задължително сложете свежарски аксесоари. Колкото по-контрастно, толкова по-добре!".

Хилда Казасян споделя: "Коледа е за семейството и душата. За Нова година смятам да се спася на топло. Там дрескодът е закован - шорти, потник, фланелки, небрежняшки чехли". "Дами, забравете за високия ток, ако наистина искате да се забавлявате и танцувате на Нова година!", призовава джаз дивата.



Аня Пенчева се консолидира с нея. "Стига с патъците кокили! Аз ще бъда с чизми от бутиците на Паола Апси. За Коледа - в тюркоазен ансамбъл, сътворен от Диди Демерджиева. Делови минижуп отвсякъде!", споделя звездата от Народния.

Към подобна провокативна визия по традиция се придържа и Лили Иванова. Тя е луда за малките черни "шанелки".



Диана Любенова, също на върха в класацията за фешън законодателки за 2009-а, е краен фен на фигуралните чорапогащи. Комбинира ги с малки едноцветни рокли и плътни легинси. Тя предлага на дамите да се докарат в оранж, червено и жълто по празниците, за да се заредят с мощна енергия.