Актьорът Камен Воденичаров и певецът Любомир Киров ще прекарат заедно цялото лято, похвалиха се самите те.

До две седмици двамата приятели заминават за Щатите. В Ню Йорк ще се видят с техни стари приятели и не на последно място ще поработят. Ще снимат материал, които да използват за клипа на най-новата песен на певеца "Накрая на света", чиято промоция очакваме през есента. След това двамата се отправят към Милано, където пък ще запишат парчетата за дебютния албум на Любо, но ще гледат да намерят време и да се попекат на някой плаж.
"Много съм щастлив, че най-накрая ми дадоха виза, защото все отлагах това пътуване. На мен САЩ ми изглеждаше като някакво имагинерно място и много се радвам, че най-после- ще имам възможността да посетя Щатите", не може да се нарадва бившият вокал на "Те".

Колежката и конкурентка на Любо а "Пей с мен" - Тони Димитрова пък ще води на моренце в Гърция Драго Чая. Те ще сложат новите си бански на един от екзотичните острови за две седмици в средата на юли. На въпроса защо са предпочели южната ни съседка пред родното Черноморско крайбрежие, Драганов отговори, че просто "сменят обстановката", тъй като миналото лято са прекарали в България.

По двойки ще са и тв водещата Гала и стилистката и Кремена Халваджиян. Блондинката от Плевен, която сме свикнали да гледаме в много от предаванията на Нова телевизия, вече четвърти ден релаксира на Слънчев бряг. Двете колежки са заминали предваканционно за морето, но Гала сподели, че се надява това да не е единствената лятна по чивка за този сезон. Чаровната дама от "Имаш поща", която преди няколко месеца засне еротична фото есия за "Плейбой" заяви, че има много неща на родното Черноморие, които я дразнят, но въпреки всички негативи е избрала него, защото ако реши да отиде в чужбина, то това би било повече екскурзия, отколкото море.

Русокосата помощничка на Купидон - Наталия Симеонова също има намерения да прекара едно незабравимо лято. Засега тя се е насочила към страната на неограничените възможности, а след това смята да посети и екзотичната Доминикана. Наталия ще замине към средата на лятото за около две седмици и ще бъде в приятелска компания заедно със сестра си.