Празниците трябва да бъдат посрещнати с усмивка, независимо колко пари сте успели да отделите за хапване, пийване или подаръци на близките. Ние ще се опитаме да ви помогнем за добро настроение през почивните дни. Избрахме най-пиперливите признания на гостите в рубриката "2 в 1" на "Стандарт", която ще ви весели и през следващата година.

"Ходя на нудистки плаж, обикновено в смесена компания. Естествено, че харесвам тялото си и не се притеснявам да го показвам. Постоянно работя върху него".
"Най-обичам вино, а и сам си го правя. Купувам си гроздето. Получава се чудесен букет от Керацуда, Каберне, Мерло и Широка мелнишка. Действа като виагра". (Симеон Щерев, треньор по борба)

 "Аз съм най-тежкото крило в баскетбола. Даже се бъзикат с мене. Подаряват ми книги за диети. Казват, че трябва да тежа 96 кг. Но на мене структурата ми е такава, че се чувствам добре на 105". (Станислав Славейков, баскетболен национал)

 "Според мен размерът винаги има значение. Щом мъжете имат претенции относно размерите на жените и постоянно ги обсъждат, да не си въобразяват, че при нас положението е различно". (Елена, съпруга на футболиста Йордан Тодоров от ЦСКА)

 "Правили сме секс сред природата, даже веднъж се награбихме в тоалетната на един бар в Пловдив. Преди тази случка Кикито го беше много, ама много срам. Но нали съм му какичка, убедих го на екстремното изпълнение". (Плейбойката Антония, гадже на футболиста Дани Кики от Локомотив Пловдив).

 "Дразнят ме комшиите от горния етаж. Там е офисът на get.bg. Смело го напишете. Секретарките им носят токчета и по цял ден чувам изключително дразнещ шум. Не мога да го опиша". (Росен Кирилов, бивш национал по футбол)

 "Развълнувах се много навремето, когато Георги Иванов излетя в Космоса. И понеже аз също съм Иванов, си пожелах да стана космонавт". (Евгени Иванов - Пушката, волейболен национал)

 "Бях заклет нудист. Ходех на плажа в Созопол, който май вече не съществува. Човек отива на море да бъде свободен, да пече тялото си, а не банските си". (Цветан Георгиев, футболен съдия)

 "Вдигнах невероятен скандал на гаджето, когато го заварих с проститутка в леглото. За този, с когото съм сега, правя хубави неща всяка минута. Целувките ми, казва, го подлудяват.
Един бивш колега казваше, че размерът няма значение, важно е да се върши работа. Ако и на мен ми е по размера, значи се очертава терор върху чаршафите. Ха-ха. А за размера на гърдите - аз съм на принципа, че ръката на мъжа трябва да е пълна. Другото е мижи да те лажем". (Ели Василева, журналистка)

 "Агитката на ЦСКА го измисли това "Петя, разклати ги!" "Армията" е първият стадион, на който са ми скандирали името. Президентът на "червените" Александър Томов даже ми каза с голяма завист: "О, Петя, скандират ти името!" А на мене ми беше хубаво". (Петя Петрова, журналист от Канал 3)

 "Лягам с жена си и след това съм уморен. Буди ме синът ми. Аз съм жертвата на ранното му ставане". (Георги Младенов, баскетболен треньор)

 "На "Слонът, моя приятел" плака цялото кино. Бях на 6-7 годинки и аз се разревах. Явно оттогава ми върви да плача на индийски слонове. Това лято ме разплака още един, помогна му Сашо Томов". (Димитър Ангелов - Дучето, шеф на фенклуба на ЦСКА)

 "Алкохолният ми рекорд е три бутилки по 700 мл "Сливенска перла". Беше навръх Нова година през 2006-а. Лягам си с блондинка, ставам с брюнетка". (Георги Иванов, гюлетласкач)

 "Лягам със себе си, ставам с усмивка". (Еньо Кръстовчев, футболист на Левски)

 "Събужда ме целувка с особено облизване - на моето куче".
"Оргазъм е най-хубавото нещо, което съм причинявал на жена". (Павел Виданов, футболист на ЦСКА)

 "След като свърша с футбола, ще се отдам на живота и най-вече на жените. Дано не съм прекалено стар, естествено". (Орлин Орлинов, футболист на Славия)

 "Мина времето на вулгарните свалячи и сексисти. Макар че и сега има от тези екземпляри, които гледат само външността на момичето и дали става за секс". (Симона Пейчева, гимнастичка)

 "Не мога да готвя. Ям само бургер и дюнер. От време на време и в ресторанта хапвам".
"Не искам да говоря за жени, не мога. Не правя секс, аз футболист, играя и ритам топката". (Дениран Ортега, футболист на Славия)

 "Хубаво е да си уважаваш жената, но ако тя ти казва какво да правиш, какъв мъж си ти тогава!"
"Нямам навик да си намирам гаджета чрез интернет. Повечето ги намирам в заведения като "Бедрум" и "Версай". Инициативата е моя. Обичам да нападам, да преследвам. Предпочитам русички, с пъстри очи, усмихнати и да са със спортни фигури".
"Сексът пред камера е за аматьорите. Те не го правят в ежедневието и предпочитат на камерата, за да получат някакво удовлетворение". (Кирил Терзиев, борец)

 "Обичам мастика. Като малка на село са ме "захранвали" с нея. Възрастните са си пиели мастиката и са ми топвали пръстчето да опитам". (Станка Златева, световна шампионка по борба)

 "Обичам хубавите жени. Като всеки човек се стремя към естетическото в живота. Не съм любимец на жените, но не мога да кажа, че не предизвиквам интерес у тях. Случвало ми се е в провинцията да ме спират на улицата". (Йордан Георгиев, журналист от тв Ринг)

 "Често ме хващат камерите да си оправям прическата в ефир. Много съм суетна". (Николета Маданска, журналист в тв Ринг)

 "Аз съм лекоатлет, а не порнозвезда. Предпочитам да печеля популярност със своя спорт, а не със сексклипчета". (Спас Бухалов, лекоатлет, овчарски скок)

източник: "Стандарт"