Нападателят на Локо (Сф) Мартин Камбуров заформи дъъъъълга колекция от мадами във Фейсбука си. Над 100 жени бил натръшкал в леглото си острието на столичните "железничари". И то бройките му са кръжали около тази цифра през есента, когато все още носеше екипа на пловдивското Локо, изклюкаха бившите му съотборници от стадион Лаута.

"Мартин е неспасяем плейбой. В състояние е да свали всяка. И не ги подбира по години, 17-18-годишните са му на мода. Той не е от тези мъже, които се задоволяват с една жена, не си пада по моногамията, а напротив. В момента си няма сериозно гадже, защото просто има няколко приятелки - няколко от София и няколко в Пловдив, разясниха половите предпочитания на голаджията НТ-агенти под Тепетата.

Доказателство за думите им е профилът на ергена в интернет-мрежата за социални контакти Фейсбук. Там всеки потребител трупа списък с приятели. Обаче профилът на нападателя, с чиято тройка голове локомотивци сгазиха Левски насред Герена миналата събота, е фрашкан не само, а единствено с ЖЕНИ. 118 на брой! В списъка фигурират доста известни персони: адреналинката Алекс, моделките Катя Дунева, Велислава Иванова, Мадлен Пенева, Соня Васи, гримьорката Силвия Стойчева, певиците Аксиния Ченкова, Никол, Мария, Десислава. Сред дружките на Камбуров са още гаджето на колегата му от Славия Алекс Младенов - Виктория Джумпарова, и бившата му съпруга Теди Бургазлиева. Разбира се, „Нощен Труд" не гарантира, нито твърди, че голаджията е бил с всяка от изброените.

Според НТ-информатори преди време Марто се е показал с известна столична журналистка в една от фолкдискотеките под Тепетата. Случайно или не, с абонамент сред приятелките му във Фейсбук е и сексапилното бижу в екипа на телевизия Ринг Цвета Станилова. Според нейни колежки обаче, не тя е медийното завоевание на Камбуров. Пищната Цвета нямала интерес към футболиста, а към бившето си гадже, баскетболния национал Станислав Славейков. Колкото и известни моми да има в колекцията си обаче, явно нито една от тях не е успяла да заслужи титлата "Гадже на Камбуров". При награждаването му за играч №1 за март Мартин сам отсече: Още няма за кой да се оженя.

източник:"Нощен труд"/sportal.bg