Уплашени от данъчните, звездите масово крият за колко ще пеят по празниците и лъжат за размера на хонорарите, които ще вземат по коледно-новогодишните си участия, установи разследване на "ШОУ".

Според запознати Ивана, която официално обяви, че ще пее "само" за 3 хилядарки на площада в Пловдив в новогодишната нощ, всъщност щяла да вземе 10 000. След минирецитала "тежката артилерия на фолка" ще се изстреля в поне още 2 пловдивски или софийски кръчми, което й гарантира, че ще посрещне 2010 с поне 20 бона по-богата.

Глория пък напълно е засекретила цената си. Личният й пиар отрони само, че примадоната от Две могили ще пее на частно парти.

Преслава първо ще разкърши глас и 104-сантиметров бюст в Студентски град в София, след което ще се изстреля към клуба на старата си тръпка Коко Динев в Сандански. И тя, както и колегите й Азис, Галена, Константин, Андреа, ДесиСлава и Емануела с половин уста разкриват къде ще пеят, но не и срещу колко...

Заради данъчните и Лили Иванова е засекретила своите празнични участия. "ШОУ" научи единствено, че за пръв път от много години изпълнителката на "Не всичко е пари, приятелю", ще изневери на кмета на Варна и няма да е гвоздеят на новогодишната му програма. Според запознати Лиленце-Пиленце се е ориентирала към частните партита на олигарси и "обикновени" богаташи, които плащат много и на ръка.

От попгилдията единствена Аксиния разкри за колко ще опъне гласни струни и силикон. Русенската амбиция си е турила цена от 16 бона, на която се навили единствено българи, живеещи в чужбина.

Най-високият хонорар сред фолклорните изпълнители държи Николина Чакардъкова - 10 000 лв., следвана от Румяна Попова и Иван Дяков.