"И с нея, и с Райна бях 6 години - числото 6 е съдбовно за мен", споделя Коцето. Изпълнителят на хитовете "Ти си само осми клас" и "Обади ми се" Константин разказва, че връзката му преди години с дъщерята на кандидатката за еврокомисар Кристалина Георгиева - Десислава, е била много шантава.

"Бяхме много малки - аз бях на 16 г., а тя на 13 г. Имах приятелка тогава, която обаче научи, че като спортистче съм похождал на кафенца с волейболистки и гимнастички от училище. Чувствах се като плейбой тогава, усещах, че ставам мъж. Момичето ме остави и хареса един мой приятел. Тя ме заряза мене, а пък момчето заряза неговото гадже - Деси. И аз му взех старата приятелка. Всъщност си разменихме момичетата, странна въртележка се получи", споделя Коцето пред журналиста Иво Ангелов от в. "Дневен Труд".

Връщайки се назад в спомените си, той разказва също: "Деси имаше маратонки "Найк" и с тях тичаше, за да си хване трамвая. После обаче баща ми ми подари жигула и с нея обикаляхме.  Деси ми даваше 20-30 лв. и зареждахме колата. Това са приятни детски емоции. Помня, че като бях в казармата, тя ме чакаше да изляза. Говореше с лейтенанта да ме пусне за един час, за да се видим с нея."

- Всичко звучи много добре. Защо тогава се разделихте?

- Ами все пак бяхме 6 г. заедно и ми се видяха много. Всъщност и връзката ми с Райна беше толкова време. Числото 6 се оказва съдбовно за мен. Пък и към края на връзката ми с Деси станах певец и беше трудно да си обръщаме внимание. Но оставам с добри спомени към нея. Едно такова приятно преживяване е, когато отидохме двамата в САЩ по покана на майка й и се срещнахме с президента на Световната банка. Иначе нямаше как да ме пуснат да отида в Америка, защото нямах пари, къща, имоти, жена и деца - нищо, което да ме задържа в България. Вписвах се идеално в определението "потенциален емигрант". В крайна сметка поканата трябваше да бъде сериозно подплатена, за да няма отказ. А какво по-сериозно от покана от президента на Световната банка и Кристалина, която беше в борда на директорите. Отидохме, видяхме Ниагарския водопад и се разходихме из Ню Йорк и Манхатън.

Кристалина е страхотен човек, много темпераментна и 2 седмици обикаля с нас. Толкова е лъчезарна, че дори и да нямаш настроение, щом застанеш до нея, се усмихваш. Тя свиреше на китара и винаги беше весело.

- Ти разбираше ли се с нея? Появиха се информации, че не те искала за зет.

- Естествено, че се разбирахме. Другото е поредното безумие на жълтата преса. Това са глупости! Ние дори не сме говорили за сватба с Деси, просто се обичахме и ни беше много добре така.

- Поздрави ли Кристалина след номинацията й за еврокомисар?

- Ами не, аз поддържам връзка с Деси. Пращам поздрави на майка й, но не си говорим по телефона. С Деси се чуваме и много се радвам, когато е усмихната и нещата при нея се получават. Много зле се чувствам, когато има проблеми в някоя област, и силно стискам палци да успее. И за Райна така се чувствам. Не се ли усмихва, аз съм зле. Искам да е добре, тя сега има някакво момче, което е голям пич. И като беше във "ВИП денс", пращах есемеси за нея. Толкова горд се почувствах, че се просълзих, докато тя танцуваше. Човек е наистина човек, когато чувства по подобен начин.

В интервюто си пред Иво Ангелов от в. "Дневен Труд" Коцето разказва също как се е запознал с Надя - момичето, с което е в момента.
"Ние се познаваме от 2-3 години.

Беше ученичка в гимназията. Видяхме се в едно заведение на мой братовчед, където тя идваше с класа си. Веднага забелязах, че е много мило момиче и има харизматично излъчване. С течение на времето тя поотрасна буквално пред очите ми. Сега с Надя сме в един турски ресторант и ме слуша какво разказвам, така че всичко е истина. Лека-полека започнахме да излизаме и да пием кафенца. Аз гледах дотогава като детенце на нея. Но в момента, в който нещата с Райна започнаха да охладняват, при връзката ми с Надя имаше затопляне", споделя Коцето.

- Какво правите, когато намерите време да сте само двамата?

- Обичам да карам ски, а тя - сноуборд. Приятно ни е да си стоим вкъщи, да си готвим и да гледаме телевизия. Тя не е от жените, които обичат да се показват и да демонстрират някакви отношения. Не обича да се конти и постоянно да виси по барове и дискотеки. Е, случва се веднъж или два пъти в месеца тя да идва на мои участия в заведенията.

- Да навлезем в болезнената тема. С Райна чувате ли?

- Да, чуваме се. Онзи ден дори се срещнахме, за да видя кучетата или както тя казва "да си видя синовете". Не са се променили взаимоотношенията ни, тя е голям пич. Много добре се получи раздялата - умерено, и останахме добри приятели. Аз винаги ще разчитам на нея и тя може през целия си живот да разчита на мен. Аз запазвам добри отношения с бившите си приятелки - с Деси и Райна съм бил по 6 години. Е, кой ме познава по-добре от тях?! Това са най-близките ми хора.