Родителите на Коцето се оказаха в основата на раздялата на един от най-популярните фолкдуети през последната година, носи мълвата в светските среди.

Историите, че Райна му била изневерила с друг или намеците, че Коцето се пропил или дрогирал, се оказаха само сапунени мехури за пред медиите. Още от самото начало родата на Коцето, който е шесто поколение софиянец по майчина линия, не харесала Райна.

Майката искала снаха, която да е от семейство с потекло, хем да има завършено сериозно висше. А красивата Райна е от скромно семейство в Сандански. Освен това е някаква си обикновена фолкпевица! Маман обаче бързо-бързо се предала и започнала да се държи мило с момичето. Дори сложила плакати на македонското девойче из дома им.

Бащата на певеца обаче се държал доста студено и сопнато с Райна. Той прекъсвал всеки опит на младата дама да стопи ледовете помежду им. Райна до последно говорела с него на "вие". "Трябваше да преживея доста неща и затова реших да си тръгна от Коцето", загадъчно намеква в свое интервю красивата Райна. 

източник: "Монитор"