Той е на 22 години, естествен, чаровен и с невероятно чувство за хумор. Завършва музикалното училище в София, специалност флейта. Явява се на кастинг в телевизия ММ и го одобряват. И така се появява първата му песен - „Не си играй с мен".

- Да започнем от последните клюки - какви са ти отношенията с Миро?
- Имам отношения да, приятел ми е. Само това.

- Е, аз те питам за друг тип отношения?
- Вече ми е забавно и смешно това, което пишат и говорят. То не беше Миро, то не бяха други мъже, жени...С всеки, с който ме свързват съм приятел. И им ходя на гости. Във всяка клюка има известна доза истина. Например за Миро - да, приятел ми е, колега ми е и го уважавам като професионалист и според мен той е един от най-талантливите български музиканти.

- А каква е историята с дъщерята на Миглена Ангелова - Дора?
- Ясно е, че имахме нещо общо. Но в момента нямаме абсолютно никакви отношения, даже не ме се виждали от няколко месеца. Но и за тази връзка какво ли не чух, и то доста преувеличено - например, че съм взимал пари от майка й, което въобще не е вярно.

- А влюбен ли си в момента?
- В момента съм щастливо необвързан. Това обаче не означава, че не правя секс. Но за мен от секс до любов има разлика.

- А какви жени те привличат и кога един мъж би те впечатлил?
- Падам си по жени с дълги коси, цветът не е важен. Що се отнася до други качества - много важни за мен са искреността и предаността. Колкото до мъжете - най-много да ги загледам с какво са облечени и на обувките им мога да хвърля един поглед.

- Какво те комплексира? 
- Не мога да кажа, че съм човек без комплекси, защото такъв няма. По - скоро се старая да ги преодолявам. Като дете бях доста пълен, във втори клас тежах около 60 кг. Тогава се чувствах много зле, но се стегнах и с много глад и фитнес си докарах едно добро ниво на килограми.

- Какво обичаш да си похапваш?
- Аууу.....всичко. Любимо ми е всичко вредно - кока кола, пици, спагети, пържено. Много обичам да похапвам - това е едно от любимите ми занимания. Обичам доста и морска храна. И вино също.

- Без какво не излизаш от вкъщи?
- Без телефона си, обикновено винаги нося и дискове.

- Изкарваш ли достатъчно пари и какво ти е отношението към тях?
- След Нова година започнах да изкарвам повече. И всеки месец с всеки изкаран лев отгоре почвам да ги оценявам все повече и повече. По принцип харча много - и то главно за таксита, което е много тъпо и сега обмислям вариант за кола.

- А колко пари имаш в теб в момента?
- Около 200 лв.

- А за какво си дал много пари накуп? 
- Дадох ги, но не за себе си. Направих подарък на майка ми - купих й дрехи за около 1000 лева. По принцип съм щедър човек към всеки, който обичам - дали ще е гадже или роднина. Имам ли - давам.

- Дотук само добро впечатление правиш. Кажи нещо лошо за теб?
- Ооо...пълен съм с такива неща. На първо място - забравям. Оттам произлизат много кофти ситуации. Имам чувството, че имам амнезия. Ако нещо не е пред мен, забравям. Наистина не го правя нарочно. И...друго - закъснявам.

- А най-добрата ти положителна черта?
- Положително настроен и добър човек съм като цяло. Не съм завистлив и злобен. Радвам се на успеха на другите и мога да се уча от тях.

- От кого би научил нещо или би взел от него най-доброто?
- Гледам да съм уникален и различен от другите. Любо и Миро харесвам като гласове. От Джъстин Тимбърлейк харесвам облеклото. Даже ме укоряват, че го копирам - а за какво копиране говорим, когато това е мода в цял свят.

- Имаш ли татуировки?
- Да, една на гърба. Йероглиф е. За себе си съм го нарекъл, че символизира силата. Нарочно реших да си я направя на гърба, за да не го виждам всеки ден и да ми омръзне.

- Приемаш ли се за секссимвол?
- Ха-ха. Това е супер, харесва ми. Радвам се, че това е мнение на хората, на различните класации. И въпреки всичко аз лично не се възприемам за такъв.

- За какво мечтае Крум?
- Да намеря пълното щастие и проблемите ми да станат само битовизми.

- Как се забавляваш?
- Вече предпочитам домашните купони в приятелска компания. Уморен съм от дискотеките и шумните места.

- Имаш нова песен?
- Да, много е готина, но засега няма да разкрия нищо. Ще й направя промоция на 24.08. 

- Ти попадна в една компания, където се продуцират предимно попфолк изпълнители. Няма ли да се изкушиш да направиш дует с някоя певица и с коя?
- Да, дуетите станаха доста популярни. Нямам нищо против поп и попфолк да се сливат, става разнообразно. Не съм мислил засега,но ако реша ще направя дует.

- А с кого?
- Аз съм фен на Алисия, така че може би с нея.

- Твоето пожелание към читателите?
- Да вярват в себе си и да бъдат положително настроени, когато им се случват лоши неща, за да могат да ги преодолеят и да вървят напред. Пък и след лошото винаги идва хубаво.

снимка: студио МЕМ