- Как вървят нещата с Андреа, май не ви остава много свободно време?

- То на мен ми остава свободно време, но тя е доста заета, даже в момента е в Маями и снима клипове. Правят доста голям проект, който ще се слуша в целия свят. Сега наистина нямаме много време, но като се видим, сме си по-интересни и се искаме повече.

- От доста време се говори, че мислите за сватба. Вярно ли е?

- Нямаме време да мислим за такива неща. Като сме двамата, се наслаждаваме един на друг и не правим проекти, а и аз не обичам да кроя планове. Ако реша подобно нещо, ще е доста спонтанно и ще стане бързо.

- Кои са най-хубавите й черти и нещата, които ви дразнят в характера й?

- Харесва ми, че няма много пороци. Това е много важно за една жена. Обичлива е, работлива, състрадателна и отговорна за годините си. Винаги, когато работи, изпипва нещата. Не ми харесва, че е малко твърдоглава. Трябва повече да се вслушва в мнението на някои близки хора. Но това е нормално, все пак е звезда с характер.

- Как ви хрумна идеята да я изненадате за рожденния й ден?

- Тя не очакваше нищо, защото знаеше много добре, че съм в Германия. Знаех къде ще празнува и казах на един приятел да вземе един огромен букет рози и да й го занесе. Не бяха само цветята, имаше и друг подарък, който Андреа много искаше.Тя ми се обади през нощта, беше много изненадана и радостна.

- Как се развива професионалната ви кариера, вече имате 5 победи?

- Най-важното е, че съм добре здравословно. Имам една контузия в ръката, наболява ме при по-голямо натоварване. Малко по-тежичко удрям и затова.

- Следващата ви среща наближава, какво очаквате?

- Да, на 13 март имам мач срещу един американец, който има 47 победи и само 5 загуби и е доста добър. Играел е с Джеймс Тони, Дани Уилямс и други големи имена.

източник: "7 дни спорт"