Професионалният ни боксьор Кубрат Пулев и фолкпевицата Андреа са една от най-обсъжданите двойки у нас. Двамата живеят заедно от три години, но още не мислят за сватба.

Причината за това обаче не е, че те не се обичат достатъчно, за да предприемат тази важна стъпка, а защото са прекалено заети - той да мачка противниците си на ринга, а тя с многобройните си музикални проекти, включително и такива извън пределите на родината.

Наследницата на богата фамилия от строителния бранш вече се престраши и отиде да гледа на живо професионален мач на Кобрата в Германия.

- Половинката ти Андреа вече наблюдава твой мач сред професионалистите.

- Да, беше тук в една от най-големите зали в Берлин. Първоначално не искаше да идва, защото не се чувства много добре по време на бой, но след това страшно й хареса. Каза, че иска пак да дойде.

- Как я гледаха немците, знаем с каква предизвикателна външност е.

- Гледаха я (смее се). Напълни им очите. Запазиха й ВИП място, след като разбраха, че ще присъства. Само ме питаха как се казва, а после са разровили сайтове и са намерили коя е, видели са името й, всичко. Понякога мислим германците за балъци, но тези хора са много напред с материала.

- Мъчно ли ти е за Андреа?

- Не много, защото се прибирам често в България. Тренирам при Мишо Таков в ЦСКА, а в Германия отивам само за спаринги и за официалните двубои.

- Няма ли да се жените?

- Нямаме време. Тя е доста отдадена на работата си.

- Не си ли щастлив от успехите й? Звучиш разстроен заради постоянната й работата.

- Не, не ме разбирайте погрешно. Радвам се на това, което прави. Искам обаче един ден като се обърне, да е щастлива и да има някой да я оцени. В България хората са лоши, никой не оценява труда на другия, а всеки плюе. Всеки вика, това-онова, всеки мисли кой колко пари взима другият.

- В предишно интервю заяви, че имате идея за дете. Тогава дори с Андреа казахте, че искате три деца.

- Нали знаеш, че като дойде, не пита. На първото дете ще се учим в движение. При второто вече ще сме в час. В момента най-важното е да градим хубави кариери и да разчитаме един на друг. Ето, сега Андреа е в Маями и записва песни с Боб Синклер и Шаги. Щом тези хора искат да правят записи с нея, значи това е някакво признание. Това е успех не само за нея, а и за този велик жанр - чалгата (смее се).

- Ревнуваш ли я, докато ти си в Германия, а тя остава тук - в България?

- Не, и ще ви кажа защо. Първо - тя е отдадена страшно много на работата си. А и ревнуват само комплексираните мъже. Смятам, че след като е опитала с мен, няма как да ми изневери. Като наркотик съм за нея, веднъж щом е била с мен и край. От жените по принцип може да се очаква всичко, но точно от Андреа - в никакъв случай.

- Като разказваш за тези лъскави галавечери, имал ли си възможност ти да й изневериш?

- Защо да го правя, след като държа на нея. Ако не искам да сме заедно, й тегля шута и край. Но аз искам да сме заедно.

- Изпрати й букет от 23 рози за рождения ден.

- Тя е страшно романтична. Понякога реди едни свещи, едни чудесии, страшна работа. Но нали знаете, че романтичните жени са по-умни, така че ето още един плюс за мен.

източник: БЛИЦ