Откакто Мариана Маринова печели титлата „Мисис България Глоуб", тя много често е в центъра на скандали, тъй като винаги е била изключително откровена и истинска пред камерите. 

Тя не е от миските, които претендират за интелект или висок морал и печели симпатиите ни с откровеното признание, че не се интересува от хорското мнение и че не би се обидила, ако някой я нарече глупава.

Мариана е организатор на един от най-провокативните конкурси, правени в България - Мис Силикон. В интервюто тя разказва какво се случва с победителките в този конкурс, кой на кого е сърдит и има ли основание подозрението, че титлата е била купена.

Наскоро бившата водеща е приела предизвикателството да участва и в риалити формата „Размяна на съпруги", за което е прибрала солидна сума, но дали не се разкайва за изпитанието, на което се е подложила, разкрива само пред нас.

Ще чуете и продължението на скандалното й признание, че си пада и по жени. За да разберете вярно ли е това или по-скоро е евтин ПР, гледайте видеото. 

източник: Blife.bg