Лиляна Ангелова, която стана известна от къщата на "Big Brother" , се готви за първата си роля в порно филм

Заплащането на една сцена там е от 5 000 до 8 000 долара. Като доказателство се посочват нейни голи снимки, публикувани в интернет сайта на известния испански фотограф Луис дел Амо. Той е един от най-ценените на Иберийския полуостров. До услугите му прибягват всички големи списания. Това, че Лили е направила фотосесия при въпросния фотограф, обаче не означава непремено, че има намерение да работи в порно индустрията. 
"Каква е тази простотия, за първи път чувам за такова нещо. Снимах се за едно испанско списание, но все още не се знае дали снимките ще бъдат публикувани. Изданието се казва Interviu и е нещо като испанския "Плейбой". В него снимат само известни личности", обяснила  риалити-героинята, която доскоро въртеше любов със съквартиранта си от къщата на "Big Brother", известен като Боби Ръгбиста. Тя се чуди кой може да е разпространил снимките. 
"Тези снимки са ги виждали много малко хора. Един от тях е Ники Кънчев, с когото сме близки приятели, но той никога не би направил подобно нещо", твърди тя. 
Пловдивчанката първо казва, че не би го направил и бившият й приятел Боби. После се сеща, че някой е ровил в скайпа й. 
"Може и да е той", накрая завършва тя.
"Вложих толкова много в тази връзка, а сега тя ще се изложи пред цяла България. Това момиче има болни амбиции. Не се прави така", коментира огорченият Борислав. Той обяснява, че именно манията на Лили да става фотомодел е сложила край на връзката им.