Една от безспорните красавици в родния поп-фолк - Лияна показва перфектна фигура и стайлинг в новото си видео "Като вещица".

Облечена в изрязан бански изпълнителката нагледно показва резултата от своята гимнастика, която издаде на dvd, и изглежда по-секси от всякога.

Компания във видеото й правят още три фатални жени - топмоделите на "Ексграунд" - Зорница Попова и Марина Мицич, както и танцьорката Станислава. Всичките "вещици" са високи по 175 см. и имат съответните манекенски мерки.

В атрактивния клип вещите в занаята приятелки омагьосват с красота и древни заклинания сексапилен мъж, който случайно привлича вниманието им не къде да е, а в... книжарница.

В ролята на "жертвата" влиза братът на Константин - Светослав Славчев.

Той вече има филмов опит, след като се е снимал като статист в холивудската продукция "Троя" с Брад Пит. Светльо също като Константин и Лияна е бивш спортист - като има няколко републикански титли в скока на височина.

Работата си в клипа 195-сантиметровият Аполон приема като чисто забавление и се шегува, че ако вещиците през средновековието са били толкова красиви, никой не би ги изгорил на кладата.

Лияна сама е написала текста на новия си хит, основна част от който е сниман край басейна на суперлуксозния дом на семеен приятел на певицата - Кольо Зафиров в София.

"За текста ме вдъхнови един човек, който се изказал за мен така: "далеч от нея, тя е като вещица и всеки, който се допре до нея, нещо му се случва". А това може да го каже само комплексар", споделя звездата на "Сънни".

На финала на лентата се появяват дъщеричката на Лияна - Дениз и приятелката й Карина, които олицетворяват ангелчетата, които живеят във всяка "вещица". Режисьор на видеото е Ники Нанков, а за имиджа на певицата са се погрижили фризьорът Жоро Петков и гримьорката Биляна.