Луксозните курорти в Гърция и Испания това лято ще приютят най-популярните личности от българския шоубизнес. За почивка в чужбина са се засилили Вяра Анкова, Галя от „Каризма", Деси Слава, Камен Воденичаров и много други.

Тюркоазените плажове в Турция се оказали най-привлекателни за водещата на прогнозата за времето в Нова тв Деси Банова. Тя ще почива там в компанията на свои приятели. Чаровната блондинка е избрала курорта Мармардас, за да разкрие прелестите си по бански. Хубавото тяло на фолк дивата ДесиСлава пък може да бъде видяно разголено само в Испания. Там фурията е решила да прекара лятото си заедно с испанското си гадже. Певицата обаче не разкрива кой курорт е избрала. „Не съм се спряла на определено място. Ще обикаляме цялата страна. Била съм десетки пъти в Испания, но още има места, които искам да посетя и не съм успяла", обяснява Деси.
Колежката й от фолка Емануела също е избрала за почивката си Испания. Тя ще отдъхва в Палма де Майорка. Синеоката певица разкрива, че ще замине за чужбина с новия си приятел. „Ако там нещата потръгнат, ще го запозная със сина ми и ще заминем тримата на нашето море", споделя Емануела. Испанските курорти ще приютят и Камен Воденичаров. Той ще релаксира в Барселона след тежкия първи сезон на шоуто „Пей с мен", на което беше водещ. В Гърция пък ще се пекат бившата дуетна половинка на Миро от „Каризма" Галя и новинарката БНТ Вяра Анкова.