Любимият модел за бельо на Келвин Клайн, Ангел Калинов, долетя специално от Атланта, за да участва в Модната фиеста в Албена. Той живее в САЩ от 9 г. Там учи маркетинг, но като модел дефилира за "Келвин Клайн и "Долче и Габана".

Дует "Ритон" специално "разтреби" ангажиментите си на 16 юни, за да пее през първата вечер на Модната фиеста. В петзвездния хотел "Фламинго Гранд" ще има дефиле и дизайнерът Атанас Парушев е подготвил невиждан спектакъл. Над 50 мъжки облекла от колекцията му "ВИП" с нетрадиционни за силния пол комбинации от златна и змийска кожа, геометрични фигури и черепи, комбинации от каре, райе и точки.

Водещите също са подбрани необичайно: поп певецът Искрен Пецов и фолк фурията Цветелина не само ще дирижират програмата, ами ще изпеят в дует латино парче. Още две певици - Анн Джи и Кристина Димитрова също ще сменят амплоато. Ритмите за от кръста надолу ще бъдат представени от Вероника, Ивена и Константин, а радост за очите ще бъдат "Вице Мисис Вселена-2008" Мариана Маринова и силиконовата бомба от "Сървайвър" Цвети Разложка.