За известно време Соня Немска ще има възможността да вижда приятеля си Денислав единствено от ТВ екрана. Мъжът на сърцето й се включи като участник в риалити шоуто "Биг брадър 4″ и затова временно няма да е близо до нея. 

Изпълнителката за първи път представи любимия си публично във видеото на баладата "Първа в това". Денислав е познат на феновете на телевизия "Планета" и преди това, от участието си в няколко други видеоклипа. Красавецът, който е от Шумен, вече е участвал във снимките на други две звезди на "Планета" ТВ - Нелина и Яница. 

Соня Немска е категорична, че ще защитава любимия си до последно и че ще му стиска палци да стигне до финала. Певицата се зарича, че няма да ревнува Денислав, тъй като вярва, че всичко което той ще направи ще бъде в името на шоуто и зрителите. Като най-силни козове на своя любим, Соня Немска изтъква неговия сексапил и забавния му характер, с който печели хората. 

Доста съмнително е това, че Соня не ревнува, след като цяла България видя как любимият й мускулест мъжага награби силиконовата блондинка Иванина. Това, което видяхме тази нощ в Къщата на Големия брат говори достатъчно за отношенията между Иванина и Денислав. 

Той гушка и целува страстно Ива под завивките, а тя "горката" се прави, че не й е приятно, опитва се да избяга от леглото и се крие зад оправданието, че й се спи. Шуменският сваляч се ядосва на "мръсните камери". "Знаеш ли как искам да те целувам, айде остави ми ръчичката", казва Денис. Ще станем ли отново свидетели на секс в Къщата, предстои да разберем.