Специално за зрителите на MSAT популярната модна двойка Евгени Евтимов и Силвия Васева се разделиха за да се представят като водещи в предаването 5 минути в Холивуд.

Двамата са собственици на модната агенция ES line models и в месеца на любовта и виното - февруари ще представят новините от Холивуд. Още през тази седмица първа във виртуалното студио на MSAT ще застане Силвия Васева, която ще разкрие най-дълго продължилите любвни трепети между популярните звезди в САЩ.

След това Евгени Евтимов ще говори за най-бързите любовни раздели, както и за най-нетрадиционните любовни връзки на звездите. "Идеята ни беше двамата да водят заедно предаването през месец февруари, но във виртуалното студио и според режисурата и постановката може да бъде само един и затова ще разделим модната двойка", сподели продуцентът на предаването Биляна Митева.

От началото на 2010 година предаването работи приоритетно с топ моделите на модната агенция на Евгени и Силвия. През януари зрителите гледаха представянето на "Лице на България", Камелия Янкова, която беше гост водещ на предаването. Дали мъжете или жените са по-добри във воденето на светски предавания ще научим през февруари от рейтинга на 5 минути в Холивуд. Както се казва, битката предстои, Силвия срещу Евгени, сподели на шега Биляна Митева. Предаването 5 минути в Холивуд се излъчва три пъти всеки делничен ден от 17.10, 18.50 и 22.50 ч.