Всички наши отбори се справят блестящо в изпитанията на крепостта до момента и надвиват категорично съперниците си от Сърбия, а и както се видя във вчерашния епизод, нашите победиха достойно и турския отбор, изправил се в битката срещу тях.

Изключителното плуване и съобразителност в изпитанието на капитана на четвъртия български отбор Румен Георгиев му помогнаха да грабне първия и важен за мотивацията на отбора ключ, изправен срещу професионалния турски ватерполист.

Блестящо беше и представянето на 24-годишната Жанета Костова, която грабна заветните 2 ключа за отбора в изпитанието „Маймунско колело", трудно преодолимо за една млада, но изключително упорита дама. В края на мача отбор България 4 събра почти двойно повече златни монети в сравнение с противника си.

В четвъртък вечер в 20:00 ч. зрителите ще видят отново битката между сърби и турци, за да преценят какво очаква нашите отбори в предстоящите фази на състезанието.

Изключително атрактивни са турските състезатели в отбора, който се изправя срещу познатите ни вече играчи от първия сръбски отбор.

ТВ водеща, практикуваща изключително модерния спорт - подводен хокей, професионален треньор, фитнес инструктор и млад режисьор ще представят Турция в шестия епизод на Форт Бояр.

Игри за хора с голямо криминално досие и с усет към модния дизайн е подготвил Мосю Рошел за съседите ни.

Участничка от сръбския отбор ще гледа отвисоко в едно от изпитанията „хрисимите" и „кротки" тигри, пазителите на златото на крепостта. А турска състезателка ще трябва да се гмурне не в каква да е, а в потънала къща, в основите на форта.

Такива и много други екстремни изпитания очакват конкурентите на българските отбори, но как ще се справят те и дали са достойни опоненти, предстои зрителите да разберат.