Любовта между Магда и Красьо Черния вече е история, разкриха пред вестник "ШОУ" отлично информирани източници.

Преди седмица фолкдивата се е изнесла окончателно от общия им баровски дом на столичния бул. "България" и се е върнала да живее в родния си Бургас. Според мълвата тя е сложила край на връзката си с Красьо, но наши източници подшушват, че милионерът й е бил шута заради друга жена.

Клюката e, че връзката на изпълнителката на "Къде е любовта" и скандалния лобист е започнала да се пропуква още в края на миналата година. Според запознати Магда много искала с Красьо да преминат към по-сериозен етап в отношенията им. Тя настоявала да има деца и истинско семейство с него. Била готова да прекрати кариерата си на певица и да стане домакиня.

Той обаче не бил съгласен, все се дърпал и отлагал сериозната крачка, докато накрая нещата между тях се разсъхнали, носи още мълвата. Може би тези разминавания между нейните очаквания и неговите изчаквания се оказали камъчето, което преобърнало колата. Според запознати с любовната драма Магда не можела да го забрави и продължавала да страда по милионера с ланците. Той обаче не давал никакви заявки, че ще се съберат отново. Дори напротив.

Тези дни Черничкия беше забелязан в компанията на още по-смуглата от него еротик-гърла Катрин Вачева, станала известна покрай риалитито на Слави Трифонов „Бягство към победата". След него пък мацката с имидж на простакеса спечели конкурса „Мис Силикон", което я направи още по-апетитна хапка за богатите родни плейбои.

Според мълвата именно Красьо Черничкият е поредният „трофей" на разкрепостената силиконка. Двамата се запознали на конкурса „Мис Дупе", където плевенският богаташ бил в журито. Според очевидци цяла вечер той я ухажвал с поздрави и наздравици. Поканил я на среща, после започнали редовно да излизат. Клюкари напоследък често ги виждат по актуалните софийски заведения.

снимка: planeta.tv