Съвсем скоро Магда ще зарадва почитателите си с ново музикално предложение, което записа преди броени дни. "Поредна победа" е заглавието на бързата и мелодична песен, на която Магда възлага надежди да се превърне в следващия й хит.

Песента, която се отличава с гръцко звучене, е по музика на Галин Бръмчийски и текст на Лиляна Димова. "Поредна победа" е първата песен, която Магда записва след излизането на третия й самостоятелен албум - "Нежен прицел". На младата певица предстои да запише и още една песен, след което ще изненада феновете си и с нов видеоклип.

Наред с творческите проекти по които работи, Магда намира време и за довършителни работи по обзавеждането на новия си дом. Певицата и приятелят й Красимир вече са на финалната права и с нетърпение очакват да се нанесат в луксозното жилище. Веднага след като прекрачат прага на новия си апартамент, Магда и Красимир ще си подарят екзотична едноседмична екскурзия. На 29-ти януари двамата отбелязаха три години от началото на своята любов и по този повод ще заминат на почивка в Дубай. 

източник: Planeta.tv