В интервю за седмичника „168 часа" майката на Николета Лозанова защити своята дъщеря от всички нападки през последните две седмици.

„Николета не се е забъркала в нищо нередно, но около не има много злоба и завист. Не знам дали някой не я мрази", обяснява Еридина Лозанова.

Тя недоумява защо Николай Бареков, в чиито сайтове се появи новината, че Ники е проститутка, е направил подобно нещо. „Той е от Пловдив, но не го познавам лично. Дори го харесвах като журналист, но това, което е написал за дъщеря ми, е лъжа", добавя Еридина.

„Много съм ангажирана, работя по цял ден и нито чета вестници, рядко гледам телевизия. Обикновено познати и колеги ми казват, като излезе нещо за Николета. Неприятно ми е, не мога да го скрия. Понякога говорят сякаш с пренебрежение за нея.

Обиждат я, подценяват я, изкарват я такава, каквато не е", отбелязва жената, родила най-известния български модел, за която преди месец бе пуснат слухът, че тя е заработила 10 хил. евро като проститутка в Италия. Знае кой стои зад последните клюки, убедена е, че Бареков сам не е решил да напише такава клевета. Отказва да посочи обаче конкретно име.

Еридина Лозанова е силно притеснена, че на щерка й може да се случи нещо още по-лошо, като посочва за пример инцидента с Деси Зидарова, която бе пребита зверски с бухалки.