Книгата "Ангелизация" на Мариела Нейкова, считана за българската версия на "Сексът и градът" в рими, бързо се превърна в настолно четиво на голяма част от  родните красавици, топ моделки, миски  и даже фолкпевици. 

Хубавиците горещо си препоръчвали една на друга актуалната книга, вследствие на което Мариела получавала нон стоп обаждания от известни мераклии от родния хай-лайф, които настоявали да си купят "Ангелизация" с личен автограф от авторката. Стигнало се до там, че дори добре облечени бизнесмени, които иначе изобщо не се славели като романтични души, започнали да търсят уникалното четиво, за да изненадат приятно с него своите любими.

Причината за масовата истерия била, че най-сексапилните жени у нас припознавали себе си в много от стихотворенията в "Ангелизация", вдъхновени от реални случки в хитови за родния елит столични заведения и актуални места за горещи срещи в морската столица на хай-лайфа ни - Слънчев бряг.

В стихотворението "Свалка" например, авторката реди шеговити рими, изцяло провокирана от диалог по време на реална свалка между знойна хубавица и бизнесмен в хитов клуб на брега на морето.

Интимната изповед пък на известна в модния елит красавица вдъхновява авторката за стихотворението "Зарязана", в което римите отново са напълно неподправени и почерпени изцяло от живота:

"Представяш ли си скъпа, той ме заряза...

Влюбил се бил в някаква си пикла...Акълът му вземала..." 

 В хит сред мъжката част на елита се превърнало стихотворението "Мис Прелестна", в което авторката описва с огромна доза ирония и сарказъм новия стандарт за женска красота - грозно уплътнени с ботокс устни, евтини екстеншъни, цветни лещи и вени, в които не тече кръв, а скъпо шампанско.

Мариела Нейкова предизвика интереса на читателите и с това, че успя да превърне някои от най-горещите и желани жени в България в непорочни същества. За фотосесията, включена в книгата ѝ "Ангелизация", авторката трансформира едни от най-сексапилните българки - плеймейтките - Никол и Гери Аролска, както и топ модела Невена Воденичарска, в невини ангели. 

Хитовата книга "Ангелизация" предстои да бъде представена на кратко мини турне в няколко от по-големите градове на страната. То ще стартира на 12 юни от родния град на авторката - Габрово и ще премине през градове като Свищов, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Пловдив.