Маргарита Будинова, която е една от професионалните танцьорки във VIP Dance в отбора на Деян Донков и Кристина Милева, застава пред обектива на Велислава Каймаканова в най-предизвикателната си сесия досега.

Красавицата споделя и най-интимните тайни от личния си живот, включително и за приключилата вече връзка с Владимир Ампов - Графа пред своя колега по шоу и редактор в МАХ Мариян Станков - Мон Дьо.

- Какво мислите за скандалите във VIP Dance?

- Очевидно се търси пикантерията в предаването. Въпреки че според мен това е много неправилно, защото това е формат за танци, а не Big Brother.

- Имаше ли колебание пред вас да приемете или не участие в това шоу?

- Никога. Работя със звезди от много години, познавам капризите им... Казах си, това е нещо, което ще ми донесе повече опит.

- Kакво мислите за секса на работното място?

- Катастрофален е. И тук не става дума за това колко интелигентни са двама души. В един момент той просто ще бъде определящ, а това винаги води до конфликти.

- В политиката аферата с колега се нарича секс скандал. Как е в шоубизнеса?

- Няма специално измислена дума за аферите в шоубизнеса.

- Често ли се случва балерините да имат връзка с певците, за които танцуват?

- Ако говоря от моя опит, не. Работила съм с Азис, Миро и други звезди, но всичко е приключвало до снимачната площадка.

- Забравихте да споменете Графа?

- С него не съм работила.

- Значи заради това станахте гаджета?

- Не, разбира се.

- В едно интервю казвате, че Влади Ампов не е мъжът от представите ви...

- Той ме привлече емоционално и, разбира се, физически. Намирах се в доста сложен период - раздяла с човек, когато обичах болезнено. И тогава срещнах Влади.

- Как се разделихте?

- По същия начин - емоционално. Осъзнахме, че сме много различни като хора и че нашата връзка няма бъдеще. Това, което искам да кажа, е, че МАХ е последната българска медия, пред която говоря за това.