Мариана Маринова реши да сложи край на брака си, защото е влюбена в друг мъж. Преди това обаче е имала авантюри с някои известни мъже, разправят запознати. Според слуховете, сред тях е бизнесмен от Черноморието. Ето и нейната история:

- Защо се развеждате?

- Развеждам се от половин месец, но със съпруга ми не сме заедно от една година. Трябваше да имам статут на омъжена, заради конкурсите за Мисис, на които ходех. Договорите не го позволяваха. Хората не се срещат за цял живот. Няма конкретна причина, заради която се развеждам. Мъжът ми е много добър, винаги много ми е помагал. Просто харесваш някой друг човек и започваш да разбираш, че не можеш без него.

- Разкажете повече за новия човек.

- С него съм повече от година. Казва се Руслан.

- Често се появявате с него по събития... Защо не излизахте със съпруга си?

- Разликата е голяма между това да си щастливо омъжена и да не ходиш с мъжа си по събития и това да си с някой, с който нямаш брак, но го водиш навсякъде с теб. Заради това се развеждам. Излизах сама, а мъжът ми си седеше вкъщи. Нямах желание да идва с мен. А пък сега имам нужда и потребност да не съм сама.

- С какво се занимава Руслан?

- За съжаление със строителен бизнес.

- Как се запознахте?

- В един сайт за запознанства. Бях си направила профил, защото ми беше скучно вечер. Пишех си с приятели. Впоследствие се запознах с него. Пишехме си през деня, а по това време бях на работа и нямах възможност да му отговарям на съобщенията. За това му оставих телефона си да ми се обади, когато иска. Даже не съм му разглеждала профила. След това той ми звънна, видяхме се и от тогава не сме спрели да се виждаме.

- Докато бяхте омъжена, изневерявахте ли на съпруга си?

- Да, естествено, че е имало такива случаи.

- Имали ли сте авантюри с известни мъже?

- Не мога да кажа. Не съм такава, на която много й е зор да изневерява.

- Направихте аборт неотдавна. Преодоляхте ли загубата на бебето?

- След като ми се случи това гадно нещо, станах много суеверна. Не мисля по цял ден за това, но не е нещо, което може да забравиш.

- Работите ли пак за бебе с Вашия приятел?

- Трябва да мине известен период от време, в който не могат да се правят опити за забременяване. Ако не ми мине черна котка път, след това ще продължим да правим опити.

- Смятате ли да се омъжите за втори път?

- По-скоро не. Аз съм изживяла мечтата на всяко момиче да се види в бяла рокля и да има сватба. Не мисля, че бракът е гарант за любов.

източник: "Слава"