Мариана Маринова, носителка на титлата "Вице Мисис Вселена", се върна потресена от Венецуела, страната с най-много носителки на титлата "Мис Вселена".   

"Венецуелките са най-грозните жени на света! С почти уродлива структура - ниски, трътлести, дупетата им започват от коляното и нямат никакъв бюст. Възможно най-неприятната смесица между индианци, негри, испанци и азиатци.

За 3 седмици във Венецуела не съм видяла 2-3 симпатични поне жени", изплака пред "Труд" Мариана и добави: "Там да си сложиш силикон е като да отидеш на зъболекар. Всички от средното съсловие имат.

А по-богатите си правят пълна промяна - нос (защото са им по индиански широки и сплескани), скули, устни, капачки на колената...

А спечелените от венецуелки конкурси за красота са такъв пиар за страната! Хората си мислят, че там живеят най-красивите жени в света. Но когато отидох като гост на "Мис Венецуела", ахнах. 25-те претендентки за титлата наистина бяха просто съвършени, без забележки. И всички имаха славянски корен - руски, украински, словенски... Дори Стефания Фернандес, която е "Мис Вселена 2009", и на нея баща й е латвиец май. Но нямаше нито едно момиче без силикон и без пластични операции. Такова съвършенство само с природа не се постига.

Във Венецуела конкурсът е грандиозно събитие. За там не можеш да си купиш билет. Влиза се само с покана и охраната е в четири тура - повече, отколкото самата надпревара. Залата се пази от националната гвардия. Вземат ти дори отпечатъци от пръстите!

У нас такова събитие няма аналог. Ние изборите не си уважаваме, камо ли конкурс за красота... А момичето, което изберат за "Мис Венецуела", добива правомощия едва ли не като Уго Чавес (президента на Венецуела). Да се снимаш с миската е все едно да се щракнеш с Господ. Едва успях да направя няколко пиратски кадъра на репетициите за "Мис Венецуела" с мобилния си телефон.

Аз представлявах в Южна Америка Меги Савова, която държи правата на повечето модни конкурси у нас. Подписахме договор с местната агенция "Кингс моделс", от която е първата подгласничка на миналогодишната мис. Идеята ни е да направим следващия конкурс "Мисис Вселена" във Венецуела и скоро пак заминавам за там", завърши Мариана Маринова.

Източник: в. "Труд"