Певицата, набедена за любовница на президента, вдига сватба с италианеца Ханес.

Мариана Попова ще мине под венчило с бащата на новородената си дъщеричка в края на лятото, похвали се самата тя. Двамата с Ханес ще вдигнат сватбата в България, защото в родната му Италия ще им излезе твърде "солено". Тя вече си е избрала булчинската рокля, с която ще му каже "Да" на морския бряг след няколко месеца, пише БЛИЦ.

Фаталната певица, която преди време забъркаха в сексафера с президента Първанов, споделя, че животът й се преобръща само за броени дни след запознанството й с търговеца на вино. Срещата й с италианеца е случайна, но любовта им се развива светкавично.

Още след първата седмица двамата си казват "обичам те", а само след 3 месеца научават, че ще стават родители. На 28 декември миналата година Мариана роди момиченце, което кръсти с библейското име Мария-Магдалена. В грижите за бебето помагат както майката на певицата, така и годеникът й Ханес, който не се притеснява да сменя пелените на щерка си.

Малко преди да започне връзката й с италианеца, Попова стана главна героиня в сексскандала на годината. Тя бе набъркана от светски клюкари в любовна афера с президента Георги Първанов. В един момент картинката придоби невероятно грозен оттенък, след като се появиха спекулации, че певицата е бременна от него.

Тогава изпадналата в паника Мариана реагира доста странно и се изцепи пред списание "Слава": "Бих искала клюката да е вярна, но за съжаление не е. Много харесвам Първанов като мъж. Даже бих могла да го обичам. Познавам го отдавна, пяла съм на президентската му кампания. После той върна жеста, като подкрепи мен и Тити Папазов във "Великолепната шесторка".

Това е. А-а-а, и бременна ли съм вече? Може би защото преди малко хапнах мусака с таратор и ми се наду коремът?! А пък Първанов на тази възраст може ли още да има деца? Доколкото знам, има двама сина, а единият е около моята възраст. Но много благодаря, че ме свързват с президента".

Днес младата майка е доста по-умерена в изказванията си по темата. Запитана каква е истината за отношенията й с Георги Първанов и със съпругата му Зорка, тя отвръща:

"Аз с тези хора съм на "Добър ден, приятно ми е! Напоследък ми е неудобно да ги погледна в очите...". Певицата споделя, че като публични личности с президента им се случва да се засекат на светски събития, "и не смеем да си кажем "Добър ден", за да не кажат, че се гледаме нежно", изповяда се фаталната брюнетка.

Навярно този скандал, който я тормозеше близо година, е накарал Ханес да й заяви още на първата им среща: "Ти не си щастлива!". "Това беше истина. Той каза, че ще промени погледа ми и ще ме направи щастлива. Попита ме какво искам от живота. Аз отговорих: "Семейство и деца!". Той каза, че иска същото. Така го решихме", разказва Мариана историята на светкавично развилата се връзка между нея и италианския бизнесмен.

Бъдещите младоженци обитават просторна къща в полите на Витоша и си говорят само на английски. Докато била бременна, Ханес бдял над певицата по цял ден и по цяла нощ, защото постоянно й се гадело и й било зле. Днес я отменя и в оглеждането на малката Мария-Магадлена, тъй като Мариана вече хукна по записи и участия.

Изпълнителката на Let me cry споделя, че не кърми малката, тъй като няма мляко. Това пък й дало "картбланш" да подпука отново цигарите и кафетата. Именно с тази "българска диета" свалила за нула време натрупаните по време на бременността килограми и отново е във форма за сцената и фотосесиите.