Водещата на „България търси талант" Мария Игнатова разкрива пред списание "Максимум", че е готова за дете от Димитър Рачков.

От страниците на изданието читателите ще се запознаят със забързаното й ежедневие. Красивата блондинка разказва  как намира баланса между работата, децата и любовта.

Мария и Митко прекарват по-голямата част от времето си заедно и по нейно мнение именно това укрепва връзката им. Водещата повдига завесата и около въпроса за раздялата си с  бившия си приятел.

В специално интервю от Мадрид списание "Максимум" среща читателите си и със съпругата на Кубрат Сакскобургготски - Карла Ройо Виянова. Тя спечели наградата за най-добра бизнес идея на 2008 г. от испанското списание Actualidad Económica.  Снахата на Царя успешно лансира на местния пазар козметична линия продукти с екстракти от българската маслодайна роза.

Новият брой на списание „Максимум" разкрива и най-живописните тенденции в зимните модни линии и се посвещава изцяло на новата фитнес мода за 2010-а. Специален гост на броя е френският кулинар Жан-Юбер Гарние от хотел „Хилтън", който споделя как се прави романтична любовна вечеря за празника на влюбените "Свети Валентин". 

източник: bliasak.bg