Доскорошната водеща на "Господари на ефира" Мария Игнатова преживява интимен романс с колегата си Димитър Рачков, гласи все по-упоритата клюка. От месец насам блондинката живее в дома на бургаския актьор, който е приютил и детето й.

Заради настоятелния Рачков, Мария Игнатова бе изпратена по живо по здраво от годеника си Стилян Шишков, собственик на няколко интернет сайта.

Така наречената "господарка на ефира" е бивша съпруга на съсобственика на "Син Сити" Петко Димитров - голямата любов на фолк певицата Преслава. Преди две години обаче Петко заряза Мария и я тласна в обятията на Стилян, при който заживя. Двамата едва ли не планираха да се оженят, но Рачков бил толкова настоятелен, че накрая успял да я заплени.

Според запознати, цялата работа се крие в интимните сътресения в миналото на Рачков. Преди година водещият от "Господари на ефира" бе напуснат от приятелката си, от която има дете. Половинката на Димитър Рачков замина като част от екипа на предаването "Островът на изкушенията" в Панама и там се залюби с един от сценаристите на шоуто.

източник: "Шок"