Миглена Чакракчиева шокира всички с признанието си, че няма нищо против съпругът й Живко да кръшка! След почти рекордните за нея две години брак мадам "Искрено и лично" вече приема изневярата за една нощ и би я простила.

"Казвам му на Живко: Виж какво, ако ще изневеряваш, кажи ми, преди да отидеш - за да те облека, да ти дам хубав парфюм, за да се отпуснеш!", прави се на отворена Миглена, която отскоро е разцъфнала с нова блондинска визия, коментират от "БЛИЦ".

Освен косата си тя явно е сменила и нрава си, или поне така твърди: "Няма да му изневеря, ако той ме кара да се чувствам добре! Аз мога да му изневеря, ако той спре да ми обръща внимание, ако ме накара да скучая до него. Бих пофлиртувала малко, ако ми е скучно. Той го знае това - аз съм му го казвала... Би ми било неприятно, ако Живко ме зареже!".

Миглена, която вече повече от година е безработна, се похвали, че Живко я издържа и задоволява всички нейни желания. "Още не мога да реша дали искам да се занимавам с телевизия. Не ми е залипсвала. Човек трябва да има мисия", заяви натирената от bTV водеща.