В първия юлски ден Милена от „Тройка на разсъмване" по Новото радио Витоша отбеляза 10 години ефирно присъствие в радиостанцията. „Голямата уста" на най-рейтинговото сутрешно шоу в българския радиоефир беше изненадана с подаръци от фенове и приятели, които откри тази сутрин в студиото.

Колегите й от „Тройка на разсъмване" Кирил и Тодор зарадваха червенокосата водеща с огромен букет и много целувки.

След кастинг за водещи Милена попада в ефира на радио Витоша през 1999 г. След задължителното обучение и преди създаването на 5 декември същата година на сутрешната „Тройка на разсъмване" Милена застава пред микрофона в различни часови отрязъци, работи дори без почивка по седем дни седмично.

Истинският й талант обаче се разкрива именно с радиошоуто, на което тя вече близо 10 години отдава душа и сърце, енергия и интелект, за да се превърне „Тройка на разсъмване" в еталон, по който останалите сутрешни блокове се мерят.

„Считам за привилегия да споделям настроенията си, живота си и изобщо себе си и да има кой да ме чуе вече цели 10 години.", заяви Милена. На свой ред тя спретна малко тържество за колегите си от Новото радио Витоша. „Още поне 50 години в ефир!" беше едно от пожеланията, което  водещата получи от любимите си колеги.