На Мира Добрева и Жоро Торнев скоро ще им се роди първата рожба, и то около годишнината от сватбата. Двамата са се усамотили в Ахелой и са се отдали само на любими занимания, които ги зареждат със спокойствие и положителна енергия.

Преди около една година бившата новинарка от БНТ Мира Добрева и режисьорът Жоро Торнев сключиха брак в новия луксозен комплекс „Марина Кейп" в любимия си Ахелой. Дата бе 18.08. 2007 г. Сега двамата се завръщат на приказното място не само за да отбележат годишнината от сватбата, но и по друг повод - Мира навлиза в деветия месец на бременността. Буквално дни преди да се роди първата рожба на младото семейство, тя пожелала така - да прекарва дните си в спокойствие и релакс.
„Вече сме на морето почти месец. Морският въздух е неповторим, точно сега, когато ми е нужно, той ми дава спокойствие и смятам да стоя тук до последно." Но когато настъпи часът за раждане, Мира и Жоро ще се завърнат в столицата, а радостното събитие се очаква да се случи в частната клиника „Свети Лазар". Все пак тя държи във важния момент да е близо до своя лекар. За всеки случай Жоро и Мира отпразнували предварително и годишнината от сватбата. Организирали си малък купон в „Марина Кейп" по-рано, защото на самата дата е напълно възможно да се случи другото радостно събитие.
Освен спокойствие бъдещата мама получава и много грижи - това, което е нужно на всяка бременна жена. До нея неотлъчно е дъщеричката й от първия брак Лора. Жоро Торнев пък направо е обсебен от мисълта за Мира и бъдещото бебе, след като такъв работохолик като него пътува непрекъснато от Ахелой до София и обратно, за да съчетае работата с ангажиментите си на бъдещ татко. Той идва до морето за два, три дни, след което заминава за София да монтира предаването си по Канал 1 „Шоуто на канала". Приключил с монтажа, веднага се връща в Ахелой, за да бъде близо до семейството си.
Мира от своя страна няма кой знае какви развлечения, като се има предвид състоянието й. Тя по-скоро си почива и съзерцава ексцентричните хрумвания на съпруга си, следван неотлъчно от малката Лора, като карането на сърф например. Това за нея си е живо забавление.
Докато Жоро се отдава на хобито си, което му е на сърце от 15 години, Мира стои на брега и наблюдава. „Аз правя отстрани вятър", шегува се чаровницата, която е запозната напълно с основната грижа на всеки сърфист - поне малко да се движи въздухът. Лора не остава по-назад и плътно следва втория си татко във всяко негово начинание. Тя също сърфира и вече се радва че става все по-добра. Майка й пък се излежава край басейна и се забавлява искрено на сърф-шоуто на любимите й същества. „Това е един от най-щастливите мигове в живота ми и най-хубавото е, че е споделен" - откровена е Мира.
С какво още се глези бъдещата майка ли? Във всеки случай не с храна, както се очаква. Напротив, Мира сподели, че вече й е трудно да яде прекалено много, защото й става тежко. Но все пак е имало периоди, в които двамата с Жоро са обикаляли заведенията в София, за да намерят къде правят пиле с ориз например. Сега Мира не яде месо. Другото, което не обича, е сладко. „Лора от два дни ме моли да хапна от големия шоколад, който й купих, а аз нямам никакво желание". За сметка на това бъдещата майка набляга много на плодовете. А останалото е любов, грижи и много внимание, с които е обкръжена.