В поп-фолк бранша е позната като Мира, но истинското й име е Станимира. Родена и на 22.12.1983 г., зодия Стрелец, в Стара Загора, има по-голям брат.

Преди известно време Мира направи и ексклузивна фотосесия за родния „Плейбой". Напоследък в медийното пространство тръгнаха слухове, че Мира се е залюбила със скандалния рапър, ексзатворник и женен мъж с 3 деца - Ванко 1.
- Какво се случи с данъчните, проверките минаха ли при теб?

- Още не са стигнали до мен. И аз успях да чуя името си в една новинарска емисия. Но въпреки всичко аз съм спокойна за себе си, тъй като съм изряден данъкоплатец. Всяка година подавам необходимите декларации.

- Наричан те поп-фолкпевицата с най-прелестния бюст! Имаш ли корекции, силикон?


- Аз никога не съм крила, че имам силикон. Благодаря на Playboy за хубавата квалификация. Дори в близко бъдеще възнамерявам да направя нови корекции на бюста ми и отново да го уголемя.

- Когато се съблече за "Playboy", какво търсеше най-вече - популярност, скандал, или реши, че това ще ти помогне за кариерата?

- Бих казала - от трите по малко. Успоредно с фотосесията за Playboy излезе и парчето ми „Дай ми, дай", което се наложи като хит. Успешно съчетах и двата проекта, което допринесе допълнително за развитието на кариерата ми.

- Как приеха разсъбличането ти близките ти хора и роднините ти?

- От 10 години съм в този бранш. Роднините ми са абсолютно наясно какво освен талант е необходимо на човек, за да успее да стане популярна личност. Ако трябва да бъда честна, приеха го напълно нормално, дори по-нормално, отколкото някога съм очаквала.

- В едно интервю споделяш, че се надяваш някой ден да минеш Азис по скандалност - как мислиш да го осъществиш по-точно, защото той е ненадминат по разкрепостеност и би било много трудно някой да го измести?

- Напълно съм съгласна, че ще е много трудно някой да успее да надмине Азис по скандалност. Но също така мисля, че няма нищо лошо в това човек да има цели и мечти, които с желание да преследва и осъществява. Ще бъде голямо постижение за мен да успея в тази си мечта. Дори ако е само на 80%.

- Кой от сегашното правителство или парламента те привлича като мъж и ако ти се отдаде възможност, би правила бурен секс с него - искам точни имена и съответно обяснение защо?!...


- Първо искам да уточня, че наистина има политик, когото харесвам и на когото симпатизирам. И това е Ахмед Доган, но не като мъж. Затова и не бих правила секс с него.

- Когато изпитваш в секса оргазъм, от кой тип жени си - драскаш ли, хапеш ли, или си от така наречените „squirting girl" / = пръскат като фонтан! - б. а./ ?!...

- Винаги съм си мислила, че сексуалните взаимоотношения между двама души, в това число и оргазмът, са част от интимното пространство на човек и лична тема на разговор. Това какъв тип жена съм в леглото, би трябвало да знае само и единствено мъжът до мен, човекът който ме докарва до оргазъм. Ето защо смятам да запазя тази информация за мен и да не я споделя с вас.

- Когато си имала участие, случвало ли ти се е да си умишлено без бельо и защо?!


- Не ми се е случвало, не ми се е и налагало. Винаги подбирам сценичното си облекло така, че да не ми се налага да изляза без бельо. Предполагам също така, че би ми било изключително дискомфортно и неудобно.

- Спала ли си с гадже на твоя приятелка досега или поне да си флиртувала „зад гърба" й и да си имала похотливи мисли спрямо него?!

- Колкото и тривиално да звучи не съм и не ми се е случвало дори да си го помисля, тема табу е. Според мен това е до човек и до лични ценности. Аз не бих го направила и не мисля, че може да ми се случи подобно нещо.

- Опитвала ли си се някога, в началото на кариерата си, да прелъстиш Милко Калайджиев, всъщност него много го харесват жените, а и казват, че е много страстен мъж?!

- Че жените харесват Милко е вярно. Познавам го от повече от 10 години. Цели 6 години сме били ежедневно заедно по участия и професионални ангажименти. За мен той е като втори баща, дори го възприемам по-скоро като част от моето семейство, отколкото като приятел. Отношенията ни никога не са преминавали тази граница и няма и да я преминат.

- Спала ли си с мъже още на първата среща и това не те ли притеснява?!


- Не ме притеснява, защото никога не ми се е случвало. Не съм такъв тип жена.

- Чу се, че от 3-4 месеца имаш нов любим - кой е той, с какво се занимава, как се запознахте?!


- Подадената информация е грешна. С моя приятел сме заедно от 1 година и 3, 4 месеца, ако това се брои за нов любим? Запознаха ни общи приятели. Той се занимава със строителство. Нямам причина да крия името му - не е обвързан, не е човек, чието име трябва да пазя в тайна, не е известна личност, една звезда в семейството е достатъчна /смее се - б. а./. Но въпреки всичко предпочитам да не споменавам неговото име в публичното пространство. Знам, че веднъж спомена ли го, ще последва голям медиен интерес, което би могло да го притесни.

- Сигурен източник ме увери, че доста често са те засичали със скандалния рапър и бивш затворник Ванко 1, верни ли са слуховете за вашата връзка?!

- Не знам кой и защо пуска тези слухове в публичното пространство. С Ванко 1 сме се виждали два пъти на събирания, организирани от „Сънни мюзик". И преди са ме свързвали с известни личности - Милко Калайджиев, Найден Милков. Не знам кой е твоят сигурен източник, но смятам, че от мен по-сигурен източник няма. Ето защо ще използвам възможността чрез това интервю веднъж за винаги да отхвърля тези слухове, не са верни и нямам нищо общо с Ванко 1. Надявам се с това мое изказване да се приключи с темата.

интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ