Преди три дни в ефира на радио "Сигнал плюс" Миро коментира скандалната песен на Устата - "COM.PRESS", съобщава . В нея недвусмислено се намеква, че поп изпълнителят е хомосексуалист. Вижте какво каза Миро в ефира на столичното радио:

"Не съм я чувал, но ми казаха. Има различни варианти. Трябва на всички слушатели и журналисти да им е ясно, че това е неговият начин да му обърнат внимание. Това е начинът да се опита да бъде провокативен. В интерес на истината е доста жалък опит, доста е жалко да няма с какво друго да се похвалиш, освен с това - да говориш лоши, неистински неща срещу хората.

Това е неговият избор, аз мисля, че има един отгоре, той стои и записва. Не е направил нещо кой знае какво, но това е начинът на Устата. Ще кажа само да е жив и здрав, той и семейството му, и да си изкарва достойно парите" - така Миро коментира "участието си" в новата песен на Устата.

В ефир Емилия Стоянова попита, дали има някаква вражда между тях двамата. Миро отговори така: "Аз не го познавам. На мен ми се вижда като човек, който би оцелял на всяка цена, това е неговият начин да му обърнат внимание. Опитва да намери мястото си под слънцето и да си изкарва парите".

Вижте видеото на Устата: