Антония Петрова реши да напусне къщата на VIP Brother 3 по собствено желание. Това ще се случи в лайфа утре вечер. Въпреки доброто настроение сред съквартирантите и опитите на всички тях да приобщят Антония, тя все по-често остава изолирана от веселата им компания.

Може би тази е причината за нейното решение да си тръгне завинаги от шоуто, но дали това е така, случи ли се някакъв скандал или пък бе проявена неприязън към миската, ще разберем лично от нея на живо в „Голямата уста" утре вечер, 15 минути преди полунощ, съобщиха от екипа на VIP Brother .

„Голямата уста"

Освен Антония, гост на Камелия утре вечер ще бъде Азис. Азис и Камелия също напускат къщата, но в ролята си на гост-звезди. Първата им среща „на свобода" ще бъде в комичната и непринудена „Голяма уста". Не пропускайте най-искрения разговор между двете поп-фолк легенди!

Седмичните битки

Междувременно, след „Праисторическата битка", превърнала се в един от най-забавните и смешни епизоди на VIP Brother 3 досега, тази седмица съквартирантите отново ще премерят сили на Арената. Темата на тяхната битка утре е "Футбол".

В поредица от четири изпитания с коментатори Рачков, Кънчев, Игнатова и гост-репортера, който ще следи и коментира директно от терена случващото се - Евгени Минчев, съквартирантите ще трябва да покажат кой от тях е най-добрият футболист. Изпитанията, през които ще преминат VIP-овете, са от биене на дузпи и пряк-свободни удари до справяне с хлъзгав терен и истински мач с близо триметрови футболисти. Победителят в тази битка - освен ценен трофей и награда по свой избор - отново ще получи и шанса да бъде спасен от номинации.

Номинации

Отново утре вечер за зрителите на Нова телевизия ще стане ясно и кои са следващите номинирани. Тази седмица те ще бъдат шестима! Също както миналия понеделник, VIP-гостът в къщата, тази седмица Азис, ще номинира един човек. Камелия, вторият гост-съквартирант и водещ на „Голямата уста", също ще има правото да номинира един от съквартирантите. Останалите четири номинации ще станат ясни след приключване на футболната битка, написа БЛИ.