Младата оперна певица Кристина Панайотова разби конкурентките за конкурса "Най-устата блондинка", организиран от БГТВ-шоуто "Часът на блондинките",  като принуди Мисис България Мариана Маринова да признае, че е спала с жени и я притесни с въпроси от рода: "Правила ли си пози чики-рики?".

Шоуто, което се развихри в столичния LA club, събра журналисти и звезди, които оценяваха кандидатките за водещи. На кастинга се появи и "новият" съпруг на Мариана Маринова, който тя смени с приятеля си Руслан заради шоуто „Размяна на съпруги".

"Доста е горещо вкъщи с Мариана - обича да вечеря по бельо и това доста ме изкушава", призна Георги, който има две деца и живее в Надежда.

Интервюто на брюнетката Елена Стефанова с Мис Плеймейт Златка Димитрова й донесе престижното второ място в класацията.  А третото място журито отреди на бизнесдамата Рени Павлова, която очарова всички с интервюто, взето от собственика на БГТВ Георги Бедников. Всички участнички и членовете на журито получиха ВИП-карти от клубовете Елдорадо и Палмс, както и специални селекции вина от Едуардо Мирольо. Трите победителки грабнаха и подаръци от бутик „Брайдъл фешън" и от козметичен салон „Angle Face".

По време на шоуто тризначките, спечелили Big Brother - Вяра Надежда и Любов, поизпотиха общинския съветник от ГЕРБ и издател на Пентхаус Радослав Тошев. „Би ли останал заключен с нас трите в една къща за два месеца?", пришпориха го те. „Да, но не знам дали вие ще издържите", влезе в нападателния тон политикът. 

Лидия Младенова интервюира единствената фолк певица с две висши образования Габриела. В интервюто си тя каза, че била кандидат министър на културата, а в интимен план - първото й гадже я зарязал, защото влязъл в казармата и тя не го дочакала.

Нели Мерджова, която е офис сътрудник в списание Penthouse, направи провокативно интервю с фолкдивата Румина като я атакува с името на новото й парче "Двойно по-голям". „Одобряваш ли момичетата, които ходят с мъже два пъти по-големи от тях", попита блондинката.

"За любовта граници няма", отговори Румина. А еротичната танцьорка Валентина Думанова опита да притисне с провокативни въпроси фолкпевицата Славена, но тя изобщо не се притесни, дори посъветва кандидатката да бъде по-смела и настъпателна в интервютата си. Най-младата участничка в кастинга - 13-годишната Никол, притисна с въпроси топжурналистката и организатор на кастинга Патриция Кирилова.

Снимки: ВИП Комюникейшън