Мистър България 2006 Лъчезар Иванов посрещна своя рожден ден в клуб Тифани в столицата. На партито дойдоха най-красивите омъжени жени на България - Милена Шаркова, Ралица Тодорова и Галина Недялкова, дизайнерката Таня Мил, магнетичната красавица Маги Желязкова, Човекът глас - Краси Аврамов, Коцето Калки, Мистър България Румен Георгиев, естетичния стоматолог на футболиста Благо Георгиев д-р Александър Горанов и др.

Изненада за рожденика бе и дефилето на красавици от модна агенция „Маринела Моделс" Пловдив. Шефката на модната агенцията Ангелина Тодорова обяви новината около това, че в Пловдивската агенция назначават за модел Спас Стоянов от Сървайвър.

„Ще бъда голяма конкуренция на Лъчката и да му мисли. Захващам се сериозно и пожелавам да вземе и титлата Мистър Свят", закани се сървайвърът Спас. Новият пиар на Мистъра пък Наско Лазаров не пропусна да го изненада като подарък за рождения ден с договор за рекламно лице на италианския ултра модерен „Зу Елементс".

„Лъчо успя да измести футболистите Валери Божинов и Благо Георгиев и бе одобрен за новото рекламно лице на Зу елементс. Мистър България ще грее от билборди и списания с визия на бохем".