Топмоделът на агенция „Визаж" Виктория Джумпарова е лудо влюбена във футболиста от юношеския отбор на „Левски" Владимир Пецов. 

Двамата са си лика-прилика, коментират близките им приятели, които се радват на романтичната история. Специално за ОК! Вики и Владо позираха и разказаха любовния си роман. Историята им започва през далечната 2003 г. на стадион „Раковски". 

Дотогава много други футболисти са се опитвали да достигнат до сърцето на Виктория, но никой от тях не провокира интереса й. В „историческия ден" топмоделът излиза с къса пола и ефектен топ за среща с колежката си от модния подиум Елисавета, която й предлага да отидат да гледат мач на юношите на „Левски Спартак", където играе брат й. 

След мача Владимир пита Елисавета за телефона на Вики. „Обади ми се и започна да разтяга локуми. Скри, че е футболист, защото иначе всичко щеше да приключи с този разговор. Говореше добре. Гласът му и интонацията му ме привлякоха. Когато го видях, бях приятно изненадана!", спомня си топмоделът. Версията й съвпада напълно с тази на Владимир: „Привлече ме, защото всички мъже на стадиона я гледаха, а тя обръщаше внимание само на едно бездомно куче. Разбрах, че освен красива, е и милостива. Любов от пръв поглед! Промених стратегията си, като ми казаха, че не харесва футболисти. Послужих си с лъжа, а след като тя разбра истината, спря да ми говори в продължение на два месеца."