Вчера в предаването "На кафе" гост беше Алисия. Читателите на Signal.bg знаят, че миналата събота певицата бе обявена за "Най-стилната българка". На церемонията по награждаването си Алисия се появи с красива черно-бяла рокля с лика на актрисата Мерилин Монро.

"Много се радвам, че хората оцениха начина, по който се обличам. На церемонията бях с любимата ми рокля с лика на Мерилин. Само две жени са обличали до сега тази рокля - едната е Линдзи Лоън за корицата на "VOGUE". Аз съм третата.

Обичам дрехите си, косата си, всичко, което правя. Музиката също, така е и с роклята. Избрах и едни страхотни обувки обсипани с камъчета, защото и аз си падам по камъните като почти всяка жена" - гордо заяви певицата пред Гала тази сутрин.

Алисия даде отговор защо в последно време набляга на стил наподобяващ легендата Монро. "Мисля, че, за да изглеждаме добре, трябва да се вдъхновяваме от време на време. Аз се вдъхнових от една кутийка с лика на Мерилин, казах си: Ето, тази жена е невероятна. Толкова много световни звезди са я копирали, защо да не го направя и аз?!" - сподели половинката на Валери Божинов.

"Спомням си, когато ме приготвиха за клипа "Имаме ли връзка", заради който и получих наградата, гримьорът и фризьорът ми казаха: "Сега ще те направим Мерилинка". Зарадвах се" - каза Алисия.

Певицата сподели какво има в гардероба ú тази зима. "Тази зима съм подвластна на клиновете, предимно черни. В моя гардероб преобладава черно, може би, защото съм блондинка. Задължително е всяка жена в гардероба си да има и по едно черно поло" - разказа Алисия.

Сигурна съм, че на всеки попфолк фен му е интересно как се облича любимката му, когато си е в къщи: "Вкъщи ходя по дънки и тениска обикновено. На малкия Валери в момента любимото му детско е "Ледена епоха", затова съм си избрала една тениска с картинка от филмчето" - през смях каза Алисия.

източник: