33-годишен мъж две години е живял на съпружески начала с очарователната си приятелка, без да подозира, че преди това тя е била мъж, съобщи Life.ru

За миналото си 30-годишната Камила не обичала да разказва много, а Владимир, заслепен от любов, не настоявал за подробности.

Знаел, че е родена в Тираспол и е завършила Университета в Кишинев. След като поживели заедно две години, Владимир предложил брак на Камила. Тя обаче отказала с мотива: "Не съм готова на толкова сериозна крачка. И без подпис ни е добре". Влюбеният мъж бил като попарен и тогава започнал да следи половинката си. Стигнал дотам, че хакнал електронната й поща и прочел писмата с приятелите й от Тираспол.

След прочетеното изпаднал в паника - всички наричали приятелката му не Камила, а Кирил. Владимир помислил, че всичко е майтап, и започнал да води кореспонденция с нея от името на непознато момиче. Така разбрал, че преди малко повече от две години Камила е била мъж. Шокът бил толкова силен, че той обезумял, причакал приятелката си и хладнокръвно я застрелял, след което си прерязал вените, оставяйки предсмъртно писмо с подробни обяснения.

За негово щастие, или не, лекарите го спасили и сега го чака съд!

Снимка: Life.ru