След развода си с  Наталия Симеонова, Денис Ризов решил да се утеши в обятията на Мариела от "Стар академи", която в момента е беквокалистка в бенда на Азис от едноименното му шоу по ТВ2.
Фронтменът на група "Ахат" тотално хлътнал по сексапилното миньонче. Той непрекъснато я засипвал с какви ли не подаръци, като най -забележителния от тях бил супермодерен джиесем, марка "Самсунг". Мариела омаяла музиканта и той изпълнявал всяка нейна прищявка. Цяло лято двамата били като влюбени гълъбчета, но след като получила предложение да пее в шоуто на Азис, оправната блондинка решила сериозно да се захване с работата си прекратила авантюрата си с Денис.
Певецът обаче изпитвал големи симпатии към талантливата си колежка и настоял въпреки всичко да си останат приятели, като заявил, че винаги е в пълна готовност да й съдейства по всички проблеми и да трасира кариерата й напред.
Мариела нашумя с екранната си връзка в студиото на „Стар академи" със своя колега Дани. Двамата дълго време демонстрираха, че са двойка и още не са скъсали официално. Веднага след финала на „Стар академи" красавицата от Варна се разголи за страниците на „Плейбой".