Не знаем как го правят, но някои пичове в Холивуд носят брачната халка с по 30-40 години и не се оплакват: 

Патрик Суейзи и Лиса Ниеми (34 години)

Майката на Патрик Суейзи имала студио за танци в родния му град Хюстън. Той ходил на уроци там, много преди да почне с мръсните танци, и се влюбил от пръв поглед в една от ученичките - Лиса. Женят се през 1975 г. В момента пишат съвместна биографична книга.

Том Ханкс и Рита Уилсън (21 години)

Том и Рита (която е наполовина българка) се запознали на снимачната площадка през 1985 г. По това време той е женен за актрисата Саманта Люис, с която имат две деца. Две години по-късно се развежда и през 1988 г. се жени за Рита. С нея също имат два деца.

Ози Озбърн и Шарън (27 години)

Трудно е да си представим Ози Озбърн като добър съпруг, но явно е такъв, защото с Шарън са женени от 1982 г. Не винаги всичко е било розово - имало е период, в който Ози имал сериозни проблеми с дрогата и алкохола (сега има само малки проблеми с тях) и дори поступвал жена си. Сега това е минало, а двамата са супер успешен тандем - Шарън му е мениджър. Имат три деца.

Бон Джоуви и Доротея (20 години)

През 1989 г. рокаджията Джон Бон Джоуви се жени за гаджето си от гимназията Доротея. Те са съпрузи и до днес, имат четири деца.

Кърт Ръсел и Голди Хоун

Въпреки че не са сключвали брак, двамата са известна любовна история. Запознават се по време на снимки в края на 60-те, но след като приключват работата по филма губят връзка и изглежда, че това ще една мимолетна Холивудкса афера. Срещат се отново през 1983, когато Голди има зад гърба си два брака и две деца, а той един брак и едно дете. От тогава са гаджета (вече 26 години), имат един син заедно.

Франсис Форд Копола и Елеонор (46 години)

Женят се през 1963 г. Елеонор също е режисьор, но на документални филми. Имат четири деца. Дъщеря им София Копола е вече известна актриса и сценаристка. През 2004 печели Оскар за сценарий, с което семейство Копола става второто в историята с Оскари в три поколения. Освен баща й, Оскар има и дядо й Кармин Копола, както и братовчед й Никълъс Кейдж. Първото семейство с Оскари в три поколения е Хюстън (това на Анджелика, Джон и Уолтър).

Уил Смит и Джада (12 години)

Женят се през 1997. Уил Смит казва, че Джада е единствената жена, с която може да бъде и никога не би си и помислил за развод. Те са и една от най-богатите двойки на Холивуд - имат към 85 млн. долара по изчисления на Форбс.

Брус Спрингстийн и Пати (18 години)

Запознават се в края на 80-те години, когато Брус е женен. Пати е бекинг вокалистка на групата, с която той е на турне. За Пати било любов от пръв поглед, но тя не искала да бъде любовница. В крайна сметка Брус се развежда и двамата сключват брак през 1991 г.

Дензъл Уошингтън и Паулета (27 години)

Срещат се през 1977 г. на снимачната площадка. Женят се пет години по-късно, имат четири деца.

Кевин Бейкън и Кийра Седжуик (11 години)



Срещат се през 1988 г. докато снимат телевизионния филм Lemon Sky и се женят малко след това. Имат две деца. На въпрос как поддържа брака си толкова години, Кевин отговаря "С чистота в отношенията и мръсотии в леглото."

Стивън Спилбърг и Кейт Капшоу (18 години)

Кейт се явила на кастинга за филм за Индиана Джоунс и така се запознала с режисьора.

И двамата имат по един четиригодишен брак преди това. Кейт е била женена за актьора Робърт Кейпшоу, а Стивън за актрисата Ейми Ървинг.

Имат общо седем деца - пет заедно и по едно с предишните половинки.

Спилбърг казва, че спазва стриктни правила - уикендите са за семейството и всяка вечер в шест часа си е вкъщи (освен ако не режисира филм в момента).

Самюъл Джаксън и ЛаТаня (29 години)

Женят се в началото на 70-те, когато и двамата са колежани в Атланта. Тя също е актриса, макар и не толкова известна. Имат едно дете.

Бил Козби и Камил (45 години)

Срещат се през 60-те, когато той е комик в заведения, а тя колежанка. Имат пет деца, чиито имена започват с буквата Е, като excellence (изключителност, на английски).

източник: www.men.bg