Вчера в столичния клуб "Бекстейдж" Насекомикс представиха новия си албум "Adam's Bushes Eva's Deep".

Миналата вечер Рони (Андрония Попова - вокал), Мишо ( Михаил Йосифов - китара), Жоро (Георги Дончев - бас) и Санди ( Александър Даниел - барабани) свириха пред 400 души - своеобразен рекорд за клуба.

Доказателство за огромния интерес към събитието беше и фактът, че мнозина не успяха да влязат поради абсолютното препълване на Бекстейдж. За всички, които не успяха да споделят снощното преживяване, групата обещава нов концерт съвсем скоро.

Сред уникална сценография и осветление, дело на Виктор Георгиев, вчера Насекомикс излязоха на сцената и още с първите акорди грабнаха вниманието на публиката. Феята на групата - Рони, беше заложила на интересен стайлинг, съчетаващ пънк, готик и приказни елементи. Тук беше и неповторимото й излъчване, което омагьоса присъстващите.

Групата изсвири целия албум "Adam's Bushes Eva's Deep", а сред фаворитите на публиката бяха песните "Инжектирай ме с любов" и "Lady Song", включени в саундтрака на нашумелия филм "Източни пиеси" на режисьора Камен Калев.

"Adam's Bushes Eva's Deep" e албум-събитие не само заради споменатите песни. Мастериран в Англия от известния брейк-продуцент ILS и допълнително обработен от легендарните The Factory (работили над албумите на цяло съзвездие музиканти, сред които Ейми Уайнхаус, например), албумът прави впечатление с изпипания си звук, който нито за момент не намалява усещането, че Насекомикс са в същата стая и изнасят задушевен концерт, персонално за всеки слушащ.

Малко след края на концерта на Насекомикс снощи започна и DJ сетът на DJ Donna D от Англия, позната на брейкденс почитателите с честите си гостувания на брейк фестивали у нас. Вчера тя пристигна от Лондон специално за събитието.

В края на вечерта лицата на хората се отличаваха със своя усмихнат и приятно-замечтан вид. Насекомикс бяха „инжектирали" с любов всички.

Насекомикс поставят логото на И АЗ МОГА върху "Adam's Bushes Eva's Deep" и даряват проценти от печалбата на продажбите си за актуалната цел на фондацията - изграждане на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.