Мис България 1998  Наталия Гуркова , която се пресели в ЮАР при любимия си Джордж, се завърна за почти месец в България. Двамата влюбени вече са направили две околосветски пътешествия и са уморени, затова предпочитат да се усамотят у нас. 

"Да, в България сме си заедно с Жоржи. Още не сме решили къде да посрещнем  Новата година. Може да останем тук, може да прескочим до Гърция, Турция, до някоя близка страна. Сватбите задължително ще са през следващата година, но не сме уточнявали през кой сезон", признава красавицата.  Наталия Гуркова държи на решението си да вдигне три сватби в три различни точки на света въпреки кризата.  Още обаче не е фиксирала дати. Говори се, че  се е заела да избере дата за сватба с любимия мъж Джордж и опитна астроложка, твърди vip-bg.info. 

Както "Монитор" писа, южноафриканският любим на Наталия всъщност е родом от Черна гора. Затова една от сватбите ще е в неговата родина. Наталия пък иска да мине под венчилото в България. Техни приятели в ЮАР  ги убедили, че церемония трябва да има и там. Затова сватбите ще са три. Новобрачната двойка ще продължи да живее в Йоханесбург, където Джордж е подарил на Наталия магазинче за бижута. Та вече е доста навътре в бизнеса. Ето какво разказа пред "Монитор" Гуркова преди време: "Различните етноси и класи в ЮАР харесват различни неща. Азиатците купуват предимно злато с диаманти или перли, италианските, френските преселници и евреите търсят бижутата, които са най-актуални в Европа в момента. Чернокожите предпочитат по-едри и по-блестящи накити. В ЮАР ми харесва климатът, храната, любезността на хората. Основната причина да остана там обаче е, че се влюбих".