От години вокалистката на Ку-Ку бенд - Нели Петкова, ни радва от екрана, но чак сега засне първата си корица за списание - летния брой на "АННА club". Петкова в последно време нашумя с хита си „Цветовете", а преди това и с дуетите със Слави Трифонов.

Съвсем скоро нейните почитатели от цялата страна ще могат да се докоснат до своята любимка, тъй като тя заедно с бенда поемат на национално турне от 1 август. В откровено интервю за изданието Нели разказва за любовта си към фолклора, работата си в едно от най-гледаните ТВ предавания у нас. Хубавицата от Карлово споделя, че клюките по неин адрес изобщо не я притесняват. Нещо повече: в момента сърцето й е свободно.

Не само тя, а и останалите гостенки на изданието подкрепят теорията, че това е брой, посветен на красотата. Другите атрактивни дами, които греят на страниците, са Кели Брук и Соня Васи, както и поп-фолк изпълнителките Теодора и Вероника.


 
Кавалерите са достойно представени от обичания ТВ водещ - Васил Василев-Зуека, отделил време малко преди да се отдаде на лятната си ваканция. Къде ще почива той, а и цяла плеяда от родните звезди, ще разберете от проучванено на екипа.

Лятото се свързва и с много горещи страсти и именно в този сезон мнозина предпочитат да се врекат във вярност на половинката си. Ето защо редкаторите се се допитали до някои от родните знаменитости с идея да разберат отношението им към брака.

Всички актуални летни предложения в банските костюми и плажните аксесоари, които трябва да притежават дамите, за да бъдат стилни, секси и неотразими, са откриваеми още в броя.