Тази година Нелина получи един прекрасен рожден ден, споделен с близки приятели и колеги от Русе. Веселата компания празнува в един от най-популярните поп-фолк клубове в София до малките часове на нощта. В разгара на купона Нелина получи уникална плодова торта, специален подарък от нейна заклета почитателка от Варна.

През целия ден на 10 март гласовитата изпълнителка не спираше да получава обаждания и SMS-и от приятели, колеги и фенове. С благопожелания за празника на своята колежка се обадиха Ивана, Глория и Тони Дачева, с която Нелина има и дует.

Ден преди своя рожден ден Жената Глас бе приятно изненадана със сексапилен подарък, черно дантелено бельо, от свой почитател. Галантният кавалер бе уцелил със завидна прецизност вкуса и размера на своята любима изпълнителка. В момента Нелина работи по втория си фолклорен албум на пълни обороти, вдъхновена от своя приз от Наградите на "Планета" ТВ. Певицата дублира наградата си от миналата година за "Фолклорен хит на 2009″ с "Намислил Стоян", избран от слушателите на р."Сигнал плюс".

снимки: Розалия Димитрова/planeta.tv