Все още мокра от боите картина,  творение на големия художник  Светлин Русев, подари на младоженците  Магдалена и Радой Джамалови кумата Нешка Робева, съобщава агенция ВИП Комюникейшън.

Булката, която бе облечена с уникална рокля-бижу с шлейф от модна къща Принцес, е професионална танцьорка от шоуто на поразяващата уста от ВИП Денс. В момента младата дама работи като асистент в предаването на Димитър Цонев „Неделя с...".  Неслучайно именно Цонев покани Маги за втория танц, веднага след като младоженецът - Мистър България 2000 и настоящ инженер, изтанцува с нея традиционния сватбен танц. Водещият зарадва младоженците с красив комплект за вино, обсипан с камъни Сваровски.

Кумата, в тон с амплоато си, показа, че все още е неуморима на дансинга и игра хоро до сутринта. Заедно с кума - Ставрос Теодоропулос, те показаха и магията на гръцките стъпки.

След венчавката в църквата Света София сватбата се е пренесе в ресторант Скай плаза, който бе напълно пременен от сватбена агенция Диаманти. Преди няколко месеца диамантената агенция организира и приказната сватба на Наталия Гуркова.

Младоженците, които се запознаха преди 6 години в градинката на Кристал, вече са на меден месец е във Флоренция и Венеция.  
 
Снимки: ВИП Комюникейшън